reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Nie wiem dziewczyny, ja to mam taki problem, jeśli chodzi o myślenie o ciąży, że nie pytajcie. Tylko się zastanawiam, czy w tym cyklu się uda, czy się nie uda. Zamiast cieszyć się np. z bliskości z mężem to ja z tylu głowy mam tylko analizę , czy to już? Ręce opadają. Nawet libido mam na poziomie 0 ...

reklama
Nie wiem dziewczyny, ja to mam taki problem, jeśli chodzi o myślenie o ciąży, że nie pytajcie. Tylko się zastanawiam, czy w tym cyklu się uda, czy się nie uda. Zamiast cieszyć się np. z bliskości z mężem to ja z tylu głowy mam tylko analizę , czy to już? Ręce opadają. Nawet libido mam na poziomie 0 ...
Z myśleniem o ciąży mam bardzo podobnie. Nie potrafię tego wyrzucić z głowy. Traci na tym moja relacja z mężem.

Z myśleniem o ciąży mam bardzo podobnie. Nie potrafię tego wyrzucić z głowy. Traci na tym moja relacja z mężem.

@Trinnity mój mąż jest baaaaaardzo wyrozumiały i bardzo go za to kocham. Ale jak ten stan tak dłużej potrwa to może być źle...
Trzeba wyluzować bo przez to możecie się blokować w psychice i dla tego nie wychodzi, trzeba się kochać z chłopem dla przyjemności bo tak to niektore związki na tym cierpią i się rozpadają 😉

Hej 😁 24 marca poproszę, przynajmniej oficjalnie jak teraz się nic nie przesunie albo wykluje 😱🙊 w czwartek mogę potwierdzić termin 😂 marcowanie brzmi dobrze 😁

Cześć Wszystkim 😊
Dziewczyny proszę was o radę. Widzicie gdziekolwiek cień szansy na owulację?
Wiem, że po czasie wynik może nie być miarodajny jednak ja nie widzę żadnych zmian w tych testach dlatego wstawiam. Jestem ciekawa Waszych spostrzeżeń. 😉
Tymczasem życzę miłego dzionka 😘

IMG_20210223_073743.jpg

Nam o tym właśnie androlog mówił a gin potwierdził, że nie ważna jest ilość, a jakość [emoji16] dlatego My też często korzystamy[emoji38][emoji38][emoji38]przy słabym nasieniu wręcz się aż zaleca częstszy sex[emoji4] nawet badania potwierdzają, że faceci którzy mieli słabe nasienie i zaczęli częściej uprawiać sex to po pewnym czasie zostało potwierdzone, że nasienie się poprawiło [emoji16][emoji16][emoji16]

Coś w tym jest. 👌

reklama
Do góry