reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Dziewczyny jestem po biochemicznej ciąży i czekam na pierwszą normalna miesiączkę, ale mimo to się staramy. Pik lh wystąpił w 25 dni jakby cyklu czy możliwe że mimo takiego wykresu temperatur doszło do owulacji? Dodam że po moich obserwacjach śluz miałam płodny. I wystąpiły te objawy co miałam zawsze podczas owulacji
Screenshot_2021-02-23-09-56-52-959_com.popularapp.periodcalendar.jpeg

Według wykresu nie było niestety owulacji[emoji849]mierzysz zawsze o stałej porze i w tym samym miejscu? Wiesz czasami naprawdę drobnostki mogą wpłynąć na temperaturę i już zostanie zaburzona[emoji6][emoji6][emoji6]
Dziewczyny jestem po biochemicznej ciąży i czekam na pierwszą normalna miesiączkę, ale mimo to się staramy. Pik lh wystąpił w 25 dni jakby cyklu czy możliwe że mimo takiego wykresu temperatur doszło do owulacji? Dodam że po moich obserwacjach śluz miałam płodny. I wystąpiły te objawy co miałam zawsze podczas owulacji Zobacz załącznik 1241332

Proszę o wpisanie na 23.03 [emoji274] dziś 1dc więc zaczynamy od nowa [emoji4]
W tym miesiącu trochę odpuszczam myślenie, wiosenna pogoda natchnęła mnie do przemyśleń. Będę się kochać wtedy kiedy ochota, a nie bo owulacja. Będę się cieszyć tym co mam, a jak los mi coś podaruje to super, a jak się nie uda to będą podróże małe i duże [emoji288]
Zaglądać tu będę bo Was lubię [emoji4]

Ja będę testować, moze nawet w marcu [emoji23] ale nie wiem kiedy[emoji2356]
Moje cykle to nieustajace zaskoczenie

reklama
Proszę o wpisanie na 23.03 [emoji274] dziś 1dc więc zaczynamy od nowa [emoji4]
W tym miesiącu trochę odpuszczam myślenie, wiosenna pogoda natchnęła mnie do przemyśleń. Będę się kochać wtedy kiedy ochota, a nie bo owulacja. Będę się cieszyć tym co mam, a jak los mi coś podaruje to super, a jak się nie uda to będą podróże małe i duże [emoji288]
Zaglądać tu będę bo Was lubię [emoji4]
Mam wlasnie to samo!! Będę kochać się kiedy kiedy mam ochotę, nawet niespecjalnie bede sprawdzać kiedy owu :D

Do góry