reklama
Lily2389
Fanka BB :)
Ja bym poszła gdzies 10-11 dc, ja w cyklu monitorowanym ale i stymulowanym clo bylam w 9dc i w 14 dc, w 9 bylo jeszcze za wcześnie a w 14 okazało się że prawdopodobnie juz po owuJestem i ja aktualnie 2 dc i się cieszę bo poprzedni cykl był popaprany i się cieszę że idzie nowe. W tym cyklu planuje monitoring tutaj moje pytanie od którego dnia cyklu najlepiej go rozpocząć jeśli moje cykle mają +/- 30 dni ?
Testowanie można mi wpisać na 22 marca
Trzymam kciuki za nas wszystkie
EwelinaW
Jestem słaba jak cholera, w pracy są dni że nie mogę się nad niczym skupić, kuzynka urodziła miesiąc po moim poronieniu, ona na siłę mnie do siebie wyciągała, nie byłam w stanie wziąć jej maleństwa na ręce, mimo, że się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło. Ostatnio dopiero zmusiłam się, nie czułam się z tym fajnie jak kiedyś, może jak będzie starszy. W nic już nie wierzę. Życie płata figle .Wierze ze jesteś silna i dasz radę dla mnie styczeń był takim wyzwaniem..
31 stycznia miałam datę porodu, koleżanka na 30 stycznia i urodziła szczęśliwie kilka dni przed terminem. O dziwo znalazłam w sobie tyle siły żeby iść z mężem i wznieść toast za zdrowie mamy i dzidziulka razem ze świeżo upieczonym tatusiem wierzę że i na nas przyjdzie czas
EwelinaW
Taka Ty chytra jesteś, nie chce się po sklepach latać . Trzymam kciukiMam wtedy rocznicę z chłopem i liczę że będę miała prezent ❤
Aileen31
zapisze się na 10 dc i zobaczymy do tego będę robić testy owu. Kupiłam teraz te które używają wszystkie kobietki w USA easy home na Amazon bo w niezłej cenie są za 100 sztuk. Zobaczymy ile to warte.Ja bym poszła gdzies 10-11 dc, ja w cyklu monitorowanym ale i stymulowanym clo bylam w 9dc i w 14 dc, w 9 bylo jeszcze za wcześnie a w 14 okazało się że prawdopodobnie juz po owu
Lily2389
Przejrzałaś mnie ❤ a tak po drugie zawsze w rocznicę jest jakaś kolacyjka, winko i seksik ❤ i o to wino właśnie chodzi ale przejrzalas mnie, najchętniej poszla bym wtedy do sklepu ale dziecięcego, po 6 latach juz nie mam pomysłu na wszystkie prezentyTaka Ty chytra jesteś, nie chce się po sklepach latać . Trzymam kciuki
Kwiatuszek1224
Zaciekawiona BB
Cześć wszystkim i ja wylądowałam z tematu lutego na marzec. Poproszę o wpisanie na 8 marca mam nadzieję że wszystkie 5x nas będą miały piękny prezent na dzień kobiet
E
Em82
Gość
My mamy rocznicę 3 marca[emoji3059][emoji173][emoji173][emoji173]Mam wtedy rocznicę z chłopem i liczę że będę miała prezent [emoji28][emoji173]
reklama
Lily2389
Trzymam kciuki obyśmy miały prezent na rocznicę ❤My mamy rocznicę 3 marca[emoji3059][emoji173][emoji173][emoji173]
Podziel się: