A co Ty tu jeszcze robisz? Miałaś już być na mamusiach [emoji6] ja niestety poroniłam w 6 tygodniu i wróciłam z podkulonym ogonem, czekam jeszcze na pierwszą [emoji204] po poronieniu ale mam nadzieję że w marcu jeszcze zdążę zatestować, narazie sobie będę obserwowaćI kolejny cykl staran... nie wiem czy mi sluza te miesieczne watki [emoji85] prosze mnie wstepnie wpisac na 23 marca, tym razem nie chce widziec [emoji205] kolo swojego nicku [emoji849]
reklama
E
Em82
Gość
Nie nie, czekam do minimum 15 dpo[emoji6] w 14 dpo jeszcze @ moze się wieczorem przyplątać a jak do tego czasu nie przylezie to wtedy testuje [emoji4]Myślałam, że testujesz razem ze mną 28.02 [emoji12]
Gryfin
Fanka BB :)
Głos rozsądkuNie nie, czekam do minimum 15 dpo[emoji6] w 14 dpo jeszcze @ moze się wieczorem przyplątać a jak do tego czasu nie przylezie to wtedy testuje [emoji4]
Ach, bo ja mam fazę lutealna 12-13 dni to nie wytrzymam tak długoNie nie, czekam do minimum 15 dpo[emoji6] w 14 dpo jeszcze @ moze się wieczorem przyplątać a jak do tego czasu nie przylezie to wtedy testuje [emoji4]
Lily2389
Ja wpisałam się niby 14dpo i teraz nie wiem czy nie za wcześnieNie nie, czekam do minimum 15 dpo[emoji6] w 14 dpo jeszcze @ moze się wieczorem przyplątać a jak do tego czasu nie przylezie to wtedy testuje [emoji4]
E
Em82
Gość
14 dpo jest ok do testowania[emoji4] Ja zawsze planuje testować trochę później, bo ta dziadyga zawsze mnie zaskoczy i się spóźni[emoji6]Ja wpisałam się niby 14dpo i teraz nie wiem czy nie za wcześnie [emoji28]
Stelle
Wierze ze jesteś silna i dasz radę dla mnie styczeń był takim wyzwaniem..Ech, a ja mam termin @ na 16,03. Testować pewnie będę już 14-15 z nerwów, jak zobaczę biel to mogę normalnie przez chwilę funkcjonować. a 16 to obowiązkowo żeby nie przerywać dupka, no chyba, że @ zrobi mi figla i przyjdzie szybciej. Mam o tyle stresa, że na 11.04 była przewidziana data porodu, nie wiem jak wytrzymam kwiecień,
31 stycznia miałam datę porodu, koleżanka na 30 stycznia i urodziła szczęśliwie kilka dni przed terminem. O dziwo znalazłam w sobie tyle siły żeby iść z mężem i wznieść toast za zdrowie mamy i dzidziulka razem ze świeżo upieczonym tatusiem wierzę że i na nas przyjdzie czas
Aileen31
Jestem i ja aktualnie 2 dc i się cieszę bo poprzedni cykl był popaprany i się cieszę że idzie nowe. W tym cyklu planuje monitoring tutaj moje pytanie od którego dnia cyklu najlepiej go rozpocząć jeśli moje cykle mają +/- 30 dni ?
Testowanie można mi wpisać na 22 marca
Trzymam kciuki za nas wszystkie
Testowanie można mi wpisać na 22 marca
Trzymam kciuki za nas wszystkie
reklama
Lily2389
Mam wtedy rocznicę z chłopem i liczę że będę miała prezent ❤14 dpo jest ok do testowania[emoji4] Ja zawsze planuje testować trochę później, bo ta dziadyga zawsze mnie zaskoczy i się spóźni[emoji6]
Podziel się: