reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Jestem i ja aktualnie 2 dc 👍 i się cieszę bo poprzedni cykl był popaprany i się cieszę że idzie nowe. W tym cyklu planuje monitoring tutaj moje pytanie od którego dnia cyklu najlepiej go rozpocząć jeśli moje cykle mają +/- 30 dni ?

Testowanie można mi wpisać na 22 marca 😁

Trzymam kciuki za nas wszystkie 🤞
Ja bym poszła gdzies 10-11 dc, ja w cyklu monitorowanym ale i stymulowanym clo bylam w 9dc i w 14 dc, w 9 bylo jeszcze za wcześnie a w 14 okazało się że prawdopodobnie juz po owu 😉🤷‍♀️

Wierze ze jesteś silna i dasz radę 😘 dla mnie styczeń był takim wyzwaniem..
31 stycznia miałam datę porodu, koleżanka na 30 stycznia i urodziła szczęśliwie kilka dni przed terminem. O dziwo znalazłam w sobie tyle siły żeby iść z mężem i wznieść toast za zdrowie mamy i dzidziulka razem ze świeżo upieczonym tatusiem 🙄 wierzę że i na nas przyjdzie czas 🥰🥰🥰
Jestem słaba jak cholera, w pracy są dni że nie mogę się nad niczym skupić, kuzynka urodziła miesiąc po moim poronieniu, ona na siłę mnie do siebie wyciągała, nie byłam w stanie wziąć jej maleństwa na ręce, mimo, że się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło. Ostatnio dopiero zmusiłam się, nie czułam się z tym fajnie jak kiedyś, może jak będzie starszy. W nic już nie wierzę. Życie płata figle .

Ja bym poszła gdzies 10-11 dc, ja w cyklu monitorowanym ale i stymulowanym clo bylam w 9dc i w 14 dc, w 9 bylo jeszcze za wcześnie a w 14 okazało się że prawdopodobnie juz po owu 😉🤷‍♀️
zapisze się na 10 dc i zobaczymy do tego będę robić testy owu. 😉 Kupiłam teraz te które używają wszystkie kobietki w USA easy home na Amazon bo w niezłej cenie są za 100 sztuk. Zobaczymy ile to warte. 😛

Taka Ty chytra jesteś, nie chce się po sklepach latać 😂. Trzymam kciuki
Przejrzałaś mnie 😅❤ a tak po drugie zawsze w rocznicę jest jakaś kolacyjka, winko i seksik 😅❤ i o to wino właśnie chodzi 😅 ale przejrzalas mnie, najchętniej poszla bym wtedy do sklepu ale dziecięcego, po 6 latach juz nie mam pomysłu na wszystkie prezenty 😅😅

reklama
Do góry