reklama
Smaily
Fanka BB :)
Mam to samo nastawienieWitam się i ja proszę o wpisanie mnie na 15.03 Teraz już musi sue udać, jutro lecę kupić testy owulacyjne
natka29
A ja nie wiem czy się wstrzelę w owulacje zawsze mniej więcej wiedziałam, bo lekkie pobolewanie miałam plus śluz przezroczysty i ciągnący a w tym cyklu w którym rozpoczęliśmy starania nie mogę go rozgryźć brzuch tez nie pobolewa, według aplikacji mialam owulacje wczoraj no ale nie jestem przekonana Dziewczyny "staracie" się codziennie w okolicach owulacji czy co 2 dzień?ja mam w miarę regularne cykle wiec jakos tak jest intensywniej w połowie. Może głupie pytanie, ale to moze pierwsze świadome podejście do ciąży i chciałam zapytać
EwelinaW
też tak chciałam na 14.02 i nic nie wyszło, musiałam się wysilić z torcikiem w kształcie sercaPrzejrzałaś mnie ❤ a tak po drugie zawsze w rocznicę jest jakaś kolacyjka, winko i seksik ❤ i o to wino właśnie chodzi ale przejrzalas mnie, najchętniej poszla bym wtedy do sklepu ale dziecięcego, po 6 latach juz nie mam pomysłu na wszystkie prezenty
Lily2389
Tez chciałam na walentynki ale było inaczej pisane nie nastawiam się bo moje owu są tak 50 na 50, cykle porobiły się nieregularne i tak nigdy nie wiemteż tak chciałam na 14.02 i nic nie wyszło, musiałam się wysilić z torcikiem w kształcie serca
reklama
Coffe18
Przybijam piątkę będziemy testować razemWitajcie dziewczyny. Będę testować 18marca chyba że znów testy owu mnie zaskoczą i się cykl skróci
Podziel się: