reklama
iza_rz_97
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po biochemicznej ciąży i czekam na pierwszą normalna miesiączkę, ale mimo to się staramy. Pik lh wystąpił w 25 dni jakby cyklu czy możliwe że mimo takiego wykresu temperatur doszło do owulacji? Dodam że po moich obserwacjach śluz miałam płodny. I wystąpiły te objawy co miałam zawsze podczas owulacji
Ja mam dokladnie te same testy i wedlug mnie sprawdzaja sie calkiem dobrze. Tu u Ciebie na owu bedzie pasowac prawdopodobnie 12dc.
AnetaManiak
Według wykresu nie było niestety owulacji[emoji849]mierzysz zawsze o stałej porze i w tym samym miejscu? Wiesz czasami naprawdę drobnostki mogą wpłynąć na temperaturę i już zostanie zaburzona[emoji6][emoji6][emoji6]
Dziewczyny jestem po biochemicznej ciąży i czekam na pierwszą normalna miesiączkę, ale mimo to się staramy. Pik lh wystąpił w 25 dni jakby cyklu czy możliwe że mimo takiego wykresu temperatur doszło do owulacji? Dodam że po moich obserwacjach śluz miałam płodny. I wystąpiły te objawy co miałam zawsze podczas owulacji Zobacz załącznik 1241332
iza_rz_97
No dwa razy chyba miałam opóźnienie, ale zawsze mierze przed wstaniem z łóżka i w tym samym miejscu.
@AnetaManiak
@AnetaManiak
MyszkaMiki30
Proszę o wpisanie na 23.03 [emoji274] dziś 1dc więc zaczynamy od nowa [emoji4]
W tym miesiącu trochę odpuszczam myślenie, wiosenna pogoda natchnęła mnie do przemyśleń. Będę się kochać wtedy kiedy ochota, a nie bo owulacja. Będę się cieszyć tym co mam, a jak los mi coś podaruje to super, a jak się nie uda to będą podróże małe i duże [emoji288]
Zaglądać tu będę bo Was lubię [emoji4]
W tym miesiącu trochę odpuszczam myślenie, wiosenna pogoda natchnęła mnie do przemyśleń. Będę się kochać wtedy kiedy ochota, a nie bo owulacja. Będę się cieszyć tym co mam, a jak los mi coś podaruje to super, a jak się nie uda to będą podróże małe i duże [emoji288]
DoMa29
28 zazwyczaj, ale ostatni się pokrzyżował i trwał 32Chyba był peak w okolicach 12dc jak dla mnie. A ilu dniowe masz zwykle cykle, jeśli dosyć długie to testuj jeszcze chwilę
reklama
angeliskax
Moderator
Mam wlasnie to samo!! Będę kochać się kiedy kiedy mam ochotę, nawet niespecjalnie bede sprawdzać kiedy owuProszę o wpisanie na 23.03 [emoji274] dziś 1dc więc zaczynamy od nowa [emoji4]
Podziel się: