reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

[emoji1307][emoji1307] Czekam w końcu na krótszy cykl, raz na pół roku mam cykl poniżej 30 dni, więc może to w końcu ten :) a jak nie to będę testować w prima aprilis [emoji23]

Moja mama jest urodzona 1 kwietnia [emoji23] taki psikus [emoji23] moje cykle są dłuższe, będę stratna, ale godzę się na to, byle się udało [emoji41]

reklama
Nie no ja nie wierzę co tu się odpier...Dziewczyny skończmy z nią dyskusję i olewajmy bo ją to bardziej nakręca, jak my sie wkurzamy i odpisujemy Ona ma radoche z tego.. Wiec odpuśmy już.. Byłam tu w 2010 r ibylo naprawdę fajnie.. Potem bylam w sierpniu 2020 i ta dziewucha miesza wszędzie.. Kojaze wiekszosc z Was z tego wlasnie okresu i fajnie sie pisalo.. Olejmy ja i się wspierajmy.. 😍

Oj dziewczyny, co tu sie wyprawia....Bylo tak milo. Przez tyle stron do czytania prawie obiad przypalilam ! 🤣

Dzisiaj zamawiam sobie witaminki, pregna start sie tu przewinela, czytalam dobre opinie wiec sobie kupie 😃.

Gdyby miały w dupie nie zwracałyby uwagi na moje komentarze ❤️
Wiesz ja właśnie zwróciłam uwagę na Twoje komentarze i nie do pojęcia jest dla mnie jak w Twoim wieku, a z profilu wynika że jesteś bliżej 30stki niż 18stki, można się tak niedojrzale zachowywać i wypisywać takie teksty. Weź się w garść dziewczyno bo ciąża to poważny temat a nie jakieś tam bzdury żeby sobie na forach popisać bo się nie ma co z czasem robić. Chcesz być matką? Czy tak zachowuje się przyszła matka? Nie sądzę.

Wiesz ja właśnie zwróciłam uwagę na Twoje komentarze i nie do pojęcia jest dla mnie jak w Twoim wieku, a z profilu wynika że jesteś bliżej 30stki niż 18stki, można się tak niedojrzale zachowywać i wypisywać takie teksty. Weź się w garść dziewczyno bo ciąża to poważny temat a nie jakieś tam bzdury żeby sobie na forach popisać bo się nie ma co z czasem robić. Chcesz być matką? Czy tak zachowuje się przyszła matka? Nie sądzę.
Ja nie Wypisuje dziewczyna że są chore i mają spierdalac.
A matka jestem od 6 lat i radzę sobie bardzo dobrze

Zresztą temat skończony więc niepotrzebnie zaczynasz

Ktoś mi kiedyś poradził, żeby nie kopać się z koniem. IGNOROWAĆ!
To tylko może ostudzić chęć zrobienia dramy. Są osobowośc, do których żaden argument nie dotrze.

reklama
Oj dziewczyny, co tu sie wyprawia....Bylo tak milo. Przez tyle stron do czytania prawie obiad przypalilam ! 🤣

Dzisiaj zamawiam sobie witaminki, pregna start sie tu przewinela, czytalam dobre opinie wiec sobie kupie 😃.
Też je biorę, co prawda miesiąc dopiero ale mam nadzieję że pomogą

Do góry