reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Tak!
Cały dzień swieci mi aie telefon- kilkanaście jak nie kilkadziesiąt razy pani smerfetka była proszona o nie kontynuowanie swoich watkow
Ile można tego czytać???
Za każdym razem ciśnie ! Nie odpuszcza i nie potrafi zakończyć !

reklama
Blagam was dziewczyny, jest tyle zgloszen z tego posta, ze nie nadazam ich czytac. Jeszcze tyle jadu na BB nie widzialam. Nie wszystkie sie musimy kochac, lubic czy zgadzac. Kazdy ma swoje zdanie, swoje racje, a wystarczy troche empatii i szacunku, zeby ze soba wspolgrac.
Właśnie. Każdy ma swoje zdanie

Tak!
Cały dzień swieci mi aie telefon- kilkanaście jak nie kilkadziesiąt razy pani smerfetka była proszona o nie kontynuowanie swoich watkow
Ile można tego czytać???
Za każdym
Inspektor gadżet [emoji41]@Smerfetka94 wpadnij kiedyś. Chętnie Cię pary rzeczy nauczę [emoji23]
Nie trzeba,ale dziękuję 🙂
Mimo covida mój salonik dobrze dziala i klientki zadowolone 🙂

Tak!
Ile można tego czytać???
Za każdym razem ciśnie ! Nie odpuszcza i nie potrafi zakończyć !
chce tylko zaznaczyc że "pani smerfetka" Sama że sobą nie pisze. Ona jest najgorsza , ona obraża wszystkie i nikogo nie szanuje? A druga strona? Druga strona jest mila? Kulturalna?

reklama
Do góry