reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcelinka i Jaś

reklama
kochana teraz to juz z górki zaraz zaczną raczkowac i chodzic :-)
u mnie mój milosz juz gotowy do raczkowania ale jeszcze nie do siedzenia a milenka sztywniejsza i mysle ze szybciej usiądzie
pozdrawiamy i czekamy na nastepne dobre wiesci

Agata a czemu ma nie raczkowac? Moja rehabilitantka mówiła że jeśli dziecko jest cwiczone do raczkowania i nie ma jakichś poważnych zaburzeń neurologicznych to nie ma możliwości zeby dziecko nie raczkowalo. Szczerze mówiąc to znam kilka przypadków dzieci donoszonych które zaczynały raczkowac w okolicach roku i też rodzice byli przekonani że ten etap pominą .

.Zobaczymy jak będzie z Jaśkiem.Jaś jak ćwiczy to rehabilitantki wysiadają.Za żadne skarby nie chce nawet ustawić się do raczków.Tak podwija nogi,że w rezultacie stoi.Wkłada w to tyle siły,że trzeba by mu było połamać nogi aby ustawił je inaczej.Natomiast jedna pani zrobiła eksperyment i postawiła Jaśka.W pozycji stojącej pięknie ćwiczy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry