reklama
kasienka88
Aktywna w BB
super dzielne dzieciaczki
AGATA777
Fanka BB :)
Tak dziewczynki długo na to czekałam,aż dzieciaczki usiądą.Marcelka pruje do przodu jak szalona.Zaczyna się wspinać na kolanka .
kochana teraz to juz z górki zaraz zaczną raczkowac i chodzic :-)
u mnie mój milosz juz gotowy do raczkowania ale jeszcze nie do siedzenia a milenka sztywniejsza i mysle ze szybciej usiądzie
pozdrawiamy i czekamy na nastepne dobre wiesci
u mnie mój milosz juz gotowy do raczkowania ale jeszcze nie do siedzenia a milenka sztywniejsza i mysle ze szybciej usiądzie
pozdrawiamy i czekamy na nastepne dobre wiesci
AGATA777
U mnie Marcelka już dawno raczkuje.Jaśko nie i pewnie nie będzie.Buziaczki mati84
calzedoniafruczka
Agata a czemu ma nie raczkowac? Moja rehabilitantka mówiła że jeśli dziecko jest cwiczone do raczkowania i nie ma jakichś poważnych zaburzeń neurologicznych to nie ma możliwości zeby dziecko nie raczkowalo. Szczerze mówiąc to znam kilka przypadków dzieci donoszonych które zaczynały raczkowac w okolicach roku i też rodzice byli przekonani że ten etap pominą .
AGATA777
Olu ponieważ Jaśko rwie się na nogi .Ja znam też dzieci które nie raczkowały.
calzedoniafruczka
Agata ale te dzieci były cwiczone do raczkowania?
Znam dzieci które najpierw wstaly a potem zaczęły raczkowac.
Znam dzieci które najpierw wstaly a potem zaczęły raczkowac.
AGATA777
.Zobaczymy jak będzie z Jaśkiem.Jaś jak ćwiczy to rehabilitantki wysiadają.Za żadne skarby nie chce nawet ustawić się do raczków.Tak podwija nogi,że w rezultacie stoi.Wkłada w to tyle siły,że trzeba by mu było połamać nogi aby ustawił je inaczej.Natomiast jedna pani zrobiła eksperyment i postawiła Jaśka.W pozycji stojącej pięknie ćwiczy.
Ostatnia edycja:
reklama
calzedoniafruczka
Może jednak będzie. W sumie byłoby dobrze bo raczkowanie w końcu ważna sprawa;-) może pozazdrosci wreszcie Marcelce ;-)