kochana moze czkająby zobaczyc czy bedzie sie cofac mysle ze lekarze decydowali by sie jak by zmiany były bardziej rozległewobwodzie...z tegoco pisałas byłakonsultacja lekarzy.....wiesz ja jak byłam przy kontroli po laserze po drugiej lekarzpowiedział ze nastepna za dwa tyg. a ja na to na pewno ?nie trzeba za tydzień?noja leakrzem nie jestem ale zasugerowałam potrzebe kontroli za tydzien a lekarz zdecydował inaczej mam nadzieje bedzie oka tez sie strasznie martwie....
kochanapowiedzmi iletwoje pociechy zjadaja na jedno karmieniemając na uwadze karmienie co 3h ....niemoge dojscdo ładu zmoimmałymboje sie go przekarmic....w szpitalujadł po 50ml jakmu tak dawałam to sie zdarzało ze cumkałi szukał dalej dałam 60ml a i takza 2h tez juz chciał.....zgłupiałam
kochanapowiedzmi iletwoje pociechy zjadaja na jedno karmieniemając na uwadze karmienie co 3h ....niemoge dojscdo ładu zmoimmałymboje sie go przekarmic....w szpitalujadł po 50ml jakmu tak dawałam to sie zdarzało ze cumkałi szukał dalej dałam 60ml a i takza 2h tez juz chciał.....zgłupiałam