reklama
AGATA777
Fanka BB :)
Ja bardzo boję się o Marcelinkę.Dzisiaj mąż mówił,że znów jadła słabiutko i była bardzo ospała.Jutro ocenię jak wygląda i porozmawiam z lekarzem o morfologii.
Dziewczynki jaki termometr polecacie,myślę o elektronicznym.
Dziewczynki jaki termometr polecacie,myślę o elektronicznym.
Ostatnia edycja:
Agatko dawno mnie tu nie było.Dzieciaczki są kochane. Fajnie że przed Wami taka bliska wizja domku. Marcelinka da sobie radę.
Co do termometru to polecę Ci troszkę droższy ale do mierzenia temperatury w uchu. Możesz wtedy zmierzyć nawet gdy dziecko smacznie śpi i nie ma świadomości że coś kombinujesz.
Kochana buziaczki od kwietniówek.
Co do termometru to polecę Ci troszkę droższy ale do mierzenia temperatury w uchu. Możesz wtedy zmierzyć nawet gdy dziecko smacznie śpi i nie ma świadomości że coś kombinujesz.
Kochana buziaczki od kwietniówek.
AGATA777
Fanka BB :)
Przekazuję Wszystkim buziaki.Jutro jedziemy po maluszki.Ostatnia noc przespana.
Boję się niesamowicie i jesteśmy niesamowicie szczęśliwi.
Boję się niesamowicie i jesteśmy niesamowicie szczęśliwi.
Śliczne maluszki :-) Cieszę się razem z Wami:-)
Agatko nie martw się dacie radę. A z jedzeniem, mówię ci dzieci się rozkręcą. Moje baczki 2 miesiące w szpitalu spędziły z czego ponad miesiąc na nauce jedzenia...i co z tego jak po powrocie do domu piły słabiutko. A teraz tak głośno domagają się butli, ze pół osiedla ich słyszy;-) U nas Oskarek ma taki dzień czasem, ze więcej niż 40ml mu nie wciśniemy.
Będzie dobrze.
A jak z oczkami?
Agatko nie martw się dacie radę. A z jedzeniem, mówię ci dzieci się rozkręcą. Moje baczki 2 miesiące w szpitalu spędziły z czego ponad miesiąc na nauce jedzenia...i co z tego jak po powrocie do domu piły słabiutko. A teraz tak głośno domagają się butli, ze pół osiedla ich słyszy;-) U nas Oskarek ma taki dzień czasem, ze więcej niż 40ml mu nie wciśniemy.
Będzie dobrze.
A jak z oczkami?
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Agata, super
Gratuluje Wam z calego serca
Gratuluje Wam z calego serca
amethys
mother of five
Gratulacje!!!!!!! nareszcie maluszki beda blisko siebie i blisko ciebie, blisko was!!!!!!!!!!!! Buzialki dla Marcelinki i Jasia
reklama
mama wiktorka
Zaciekawiona BB
super gratulujemy powrotu do domu i życzymy wszystkiego dobrego i trzymamy mocno kciuki. Powodzenia