reklama
AGATA777
Fanka BB :)
My jedziemy 1,5 godz w jedną stronę.Jasio waga 1400,Marcelinka 1360.Dzisiaj tuliłam,przewijałam,przebierałam i czytałam bajeczki.Bylo super.Po drodze w tesco kupiłam body.skarpetki i pajace.Pozdrawiam serdecznie razem z biźniakami.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Agata, z Twojej wypowiedzi przebija takie szczęście, miłośc, ciepło...
Cudownie czyta się takie slowa
Cudownie czyta się takie slowa
Paulettta
Agata!!! Cieszę się, że Twoje maleństwa tak ładnie rosną, a Ty szczęśliwa Zanim się zdążysz obejrzeć będą w domu!
AGATA777
Dziewczynki jestem załamana maluszki miały kontrolę okulistyczną.U Marcelinki wyszła retinopatia 2-gi stopień.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Agata, ROP to niestety zmora wczesniaków. Powiem Ci ze znam kilkoro dzieci z ROP III które nie przeszło w III, dopiero III kwalifikuje do laseroterapii (choć tu na naszym forum było dziecko po laserze i mama mówiła że było ROP II).
W kazdym razie teraz trzeba co tydzień kontrolowac oczka małej bo ROP postepuje bardzo szybko. Spytaj lekarzy kiedy kolejna kontrola.
W kazdym razie teraz trzeba co tydzień kontrolowac oczka małej bo ROP postepuje bardzo szybko. Spytaj lekarzy kiedy kolejna kontrola.
calzedoniafruczka
Tak. Moja Antosia jest po laserze na Rop II i taka byla decyzja lekarzy zeby jednak kaser wykonac ze wzgledu na ryzyko przejscia w ROP III.
calzedoniafruczka
Agata i nie ma sie co łamac. To nie wyrok. Dobrze ze szybko wykryte. Na pewno beda obserwowac i w razie czego zadzialaja. Polecam klinike okulistyczna w Katowicach.tam jest super Pani doktir di ktorej jezdzimy na kontrole
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
A widzisz, to o Tobie myslałam.
A pamietasz na której godzinie zaczęła sie u was odklejać siatkówka przy ROP II? Bo to też jest b wazne
A pamietasz na której godzinie zaczęła sie u was odklejać siatkówka przy ROP II? Bo to też jest b wazne