reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcelinka i Jaś

wiem kochana ja tez miałamciezkie wyjscie od mojego..my jedziemy jutro no ale ja to podotykam i popatrze bo mój moąz bedzie sie tulałprawie3h i mnienie puści:)nie dziwie mu sie....ja moge czesciej w tygodniu.:)

reklama
My jedziemy 1,5 godz w jedną stronę.Jasio waga 1400,Marcelinka 1360.Dzisiaj tuliłam,przewijałam,przebierałam i czytałam bajeczki.Bylo super.Po drodze w tesco kupiłam body.skarpetki i pajace.Pozdrawiam serdecznie razem z biźniakami.

Agata pomyślałam dokładnie to co napisała FranowaMama :-) Piękne są takie chwile z maluszkami. Aż mi łzy w oczach stanęły. Kochana jestem z Wami:tak:

Agata, ROP to niestety zmora wczesniaków. Powiem Ci ze znam kilkoro dzieci z ROP III które nie przeszło w III, dopiero III kwalifikuje do laseroterapii (choć tu na naszym forum było dziecko po laserze i mama mówiła że było ROP II).
W kazdym razie teraz trzeba co tydzień kontrolowac oczka małej bo ROP postepuje bardzo szybko. Spytaj lekarzy kiedy kolejna kontrola.

Agata i nie ma sie co łamac. To nie wyrok. Dobrze ze szybko wykryte. Na pewno beda obserwowac i w razie czego zadzialaja. Polecam klinike okulistyczna w Katowicach.tam jest super Pani doktir di ktorej jezdzimy na kontrole

reklama
A widzisz, to o Tobie myslałam.
A pamietasz na której godzinie zaczęła sie u was odklejać siatkówka przy ROP II? Bo to też jest b wazne

Do góry