reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

pogoda poki co ma jutro byc piekna, niby 20 stopni ;) a mysle, ze tak jakos kolo 14 pewnie,sie zgadamy :)

wlasnie moj M mnie poinformowal,ze jak byl dzisiaj u kuzyna to wymyslili na jutro grill nad jeziorem wiec jak cos to wez kielbase ze soba Iza :p

Ostatnia edycja:
reklama
KaDanny kiedys tez mialam taki etap z malym ze o wszystko ryczal...bylam tak zalamana jego choroba (alergia)i tymi jego humorami ze czasami ryczalam razem z nim :sad:...i noc i dzien non stop cos...i tez zwalalam to na zeby,kolki,ale z czasem chyba wyrosl z tego i wszystko wrocilo do normy,zaczelam mowic NIE i zostawialam go aby sie 'rozladowal'.:baffled:
Powiem Ci ze z perspektywy czasu smiac mi sie chce...ze jednak to minie,szkoda nerwow i wylanych lez ;-)...To nie twoja wina,sprobuj zostawic go mezowi i zobaczysz czy jest inaczej....;-)
Iza fakt ''na razie'' nie chce pracowac,ale jak mala podrosnie,pojdzie do przedszkola,szkoly to moze pomysle....Nigdy nie mowie nigdy!Chyba moge zmienic zdanie :confused:Moze i z praca jest trudno...niewiem bo na razie nie szukam,z drugiej strony czasami cos bym porobila,chociaz opieka nad dziecmi zajmuje tyle czasu i czasami daje w kosc ,to zawsze sa to moje kochane dzieci,moja krew i one sa na 1szym miejscu!! Nie chce malej teraz dawac do przedszkola,chce nacieszyc sie macierzynstwiem poki nie musze pracowac bo finansowo jest ok.
Chyba ze z nudow jak dzieci pojda do szkol,przedszkola to sobie cos znajde...sasiad proponowal mi ciekawa prace....zobaczymy;-)moze za 2 lata :-D
Karola qurde pogoda do bani i niby od jutra ma byc coraz lepiej i cieplej...wczoraj to byla masakra,nawet moje dzieci podadaly do lozek o 20.oo i spaly jak susly do 9.oo.;-)

Karola on ma dopiero 15 miesiecy.

No mam nadzieje ze mu to szybko przejdzie a skoro go atrakcje stresuja to trudnio,nie bedziemy chodzic.

KaDanny moj mial kolo 20miesiecy jak zaczal tak swirowac,moze Twojego wczesniej zlapalo ;)

koniec koncow pogoda sie zrobila teraz, zadzwonil mojego M kuzyn czy robimy jednak tego grilla i zaraz sie maja u nas zjawic i uciekamy na ogord...trzeba korzystac poki jest slonce :)

KaDanny moj mial kolo 20miesiecy jak zaczal tak swirowac,moze Twojego wczesniej zlapalo ;)

koniec koncow pogoda sie zrobila teraz, zadzwonil mojego M kuzyn czy robimy jednak tego grilla i zaraz sie maja u nas zjawic i uciekamy na ogord...trzeba korzystac poki jest slonce :)
mój od jakiegos czasu przechodzi "bunt dwulatka" ;-)
u nas tez ciepło,ciekawe jak dlugo

reklama
Do góry