reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

manolka- ale ty karmisz cycusiem wiec uwazaj na truskawki- bo maly gostanie alergi i bedzie w kropeczki.

a ja ma dzis prosty obiad: jajka sadzone z ziemiakami ....choc ostatnio robilam kotlet z serem i moczony w bolce tartej tak ze ser by w srodeczku i taki z czosnkem tak samo :)

zdecydowalam i szyje cos takiego : https://www.poshtotsonline.co.uk/node/526

reklama
Witam:-) na chwilkę Was spuścić z oka i już tyle napisane fiu fiu...Kurcze ja ostatnio nie mogę znaleźć czasu, ciągle coś. Dziś pół dnia od rana sprzątałam ale niestety trza było już do porządku mieszkanie doprowadzić po tym jak mąż rządził w nim podczas mojej nieobecności (byłam tylko w pracy). Muszę się pochwalić, że udało mi się załatwić to na co tak długo czekałam tzn zmianę zmiany. Do tej pory pracowałam w niedzielę i poniedziałek na noc w tych dniach mój mąż miał wolne bo zostawał z chłopakami i pracował pozostałe 5 dni. Nie mieliśmy dnia wolnego razem. Miałam już tego dość więc poszłam do menagera i poprosiłam o inną zm i dostałam tak jak chciałam i bardzo się cieszę:-) bo ostatnio jedyne siusiaki jakie oglądam to moich synów:-D jeszcze trochę i zapomniałabym jak wygląda taki duży:-D

Witam i ja

Jest dopiero 20, a ja padam na twarz... Trzeba było wszystko popakować, jechać po nowy wózek, sprzątnąć itp, a dziumka oczywiście nie w humorze :baffled: Standard. Ale jutro już lecimy do Polski :-) Choć z drugiej strony, bardziej się tym stresuję, niż cieszę... Najbardziej martwię się o kota.... Niby zostawiam pod dobrą- mam nadzieję- opieką- i nie będzie sama, ale aż mi żal serce ściska.... :-:)-( Wózek kupiłam inny niż upatrzyłam, bo tamten tylko wygląda ładnie. W dodatku tylko na zdjęciu :sorry::confused2: Wszystko już chyba spakowane, ale i tak się zastanawiam, czy czegoś nie zapomniałam...

Bzyczek, faceci tak po prostu mają, nie potrafią utrzymać porządku i tyle :-D

Doveinred, życzę wytrwałości w szyciu :tak: To fajna pamiątka będzie dla szkrabów na przyszłość- ubranko do chrztu, które mama uszyła własnoręcznie... :tak:

Agata- po pierwsze witam, a po drugie nie martw się- gdyby było coś nie tak, położna musiałaby ci o tym powiedzieć... Wysłać na dodatkowe badania, albo coś... Skoro nic nie mówiła, to znaczy, że wszystko ok

Emilia, no to powiem ci, że zaszaleli z tym hb u ciebie, hoho... :sorry: Ja jeszcze nie wiem, ile dokładnie dostanę na miesiąc, bo oprócz kasy na konto nie dostałam żadnych informacji... Zresztą, po powrocie z urlopu zamierzam pisać - po raz kolejny- odwołanie, tym razem, że nie zgadzam się z ich decyzją płacenia od daty złożenia aplikacji... Zobaczymy...

Żegnam się dziewczynki z wami na całe 10 dni, bo u mnie w domu internetu niet :sorry: Będę miała co nadrabiać po powrocie....

DSCF8016t5ggttg5tg5t.jpgDSCF8007przerobione.jpgDSCF8044.jpg
vampiria takie mialam dla Barnima na chrzest.:-) nie powiem nie bylo lekko ale sie dalo.

Ostatnia edycja:
Doveinred super ubranko
Emilia tak znajomo, ciekawe czy to jedna osoba, czy jest ich wiele
Vampiria szczerze watpie ze uda ci sie cos wskorac z hb, bo zawsze pozostaje pytanie dlaczego nie zlozylas papierow wczesnej skoro potrzebowalas
Ja dzisiaj zrobialm wielkie prsowanie, poodwiedzalismy znajomych i jakos dzien zlecial

doveinred świetne:-) masz talent ja co najwyżej guziki mogę przyszyć:-D...
Dziewczyny czy któraś wie kiedy w nexcie zaczynają się wyprzedaże letnie???
Lecę w sierpniu do PL i chciałbym chłopakom kupić kilka par jakiś fajnych spodenek kilka mi się właśnie w nexcie spodobało ale kurcze trochę dużo więc pomyślałam, że poczekam na wyprzedaż

Ostatnia edycja:
bzyczek ja to bym chciala na drutach umiec dziergac albo skarpetki welniane robic...ale do tego to ma dwie lewe zawsze mi oczka uciekaja i juz nie chca wrocic.....

reklama
Do góry