reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

hey

Ale azorek ciasto zrobila pyszne, mam przepis ale zadnych owcow nie mam wiec jutro kupie i ciacho robię i bede zryc i przytyje 5kg:wściekła/y::-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
A my dzis przy tej pieknej pogodzie sapcerowalysmy:) rano na grupe-nie bylo jeszcze tak zle.Potem Asiek przypomniala mi ze Asiula jest zapisana na 2 godz do zlobka na dzis:):):) Dzieki bo znowu bym zapomniala.A juz od kilku dni trabie, ze 3 ma zlobek, tylko zapomnialam ze dzis 3:)
No wiec jak wyszlysmy z domu o 10 tak wrocilysmy przed 4.No i juz wtedy niezle wialo.A Romek uparciuch pojechal do pracy na rowerze!!!
No Asiula tez nie chciala sie urodzic w marcu i wyszlo dokladnie 4 tyg wczesniej:)cos jest z tym marcem...
Doveinred trzymaj sie!!!Niech te twoje chlopaki sie teraz toba zaopiekuja!!

Ja uzywalam bio oil, mozna tanio na ebay-u znalesc, nie mam rozstepow (no mozwe kilka ale slabo widoczne).Ale slyszalam, ze to od genow zalezy.

Emila moze glupie pytanie ale - jak ty czulas skurcze?? mnie boli tak jak nanokres ale czasami bardziej kluje. nie boli caly czas tylko co jakis i jak boli to kregoslup tez.... brzuch w chwili skurczu twardnieja- no bo ja juz nie wiem--- hi hi i jak pierworodka :)

no tu ci nie pomoge-u mnie wywolywali porod i mialam epidural wiec skurczy za bardzo nie pamietam-zapytaj Asi lub Ewy.
Ale bol jak na okres i twardniejacy brzuch brzmia znajomo!!!!!!Laska moze ty sie spakuj i jedz???

Wstalam i pochodzilam i troszke sie zmniejszyly- wiec pewnie nie to.
Ja tez mnialam wywolywany a to kurcze troszke inaczej niz normalnie......

Ide pod prysznic wiem ze to rozluźnia wies do uslyszonka potem.

Ostatnia edycja:
takie bóle jak na miesiaczkę to miałam jakis tydzień przed porodem codziennie- i zawsze myślałam, że to już.
A pierwsze skurcze poczułam 3go, tak koło 23ciej- i to był taki ból jak na kupkę :zawstydzona/y::-D- więc myk, myk, myk do kibelka- i nic. Wróciłam do łożka, i znowu taki ból, ale już mi się nie chciało wstawać, więc poszłam spać. Koło drugiej się obudziłam, znów z takim bólem- i wtedy mnie oświeciło, że to mogą skurcze być;-). Sprawdziłam- i jak w mordę strzelił, co siedem minut :-D. Mam nadzieję, że pomogłam :-)

reklama
Vampiria - dzieki. No ja takie na okres , schodzace i twardnienie ma od 2 tyg juz. tylko strasznie nie regularnie i mocniejsze i slabsze.
mmm mowisz parcie jak na kupke... to pewnie nie jeszcze te bo teraz ich nie mam ale juz kiedys cztakie czulam - cos jak skret jelit.

Odprezylam sie w prysznicu. Ale kozci zmow zaczely bolec....ale moj G robi mi herbatke :-)

Do góry