reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Azorek, gdzie Ty te kursy dorwałaś??!! Bo ja też chcę :-D I to dokładnie coś takiego od lat całych mi chodzi po głowie :tak:
no to podaje linka do konkretnie tej grupy na ktora ja sie wybieram: https://www.course-bookings.lifelon...ing-behaviour-research-methods-in-psychology/
to moze razem posmigam z kims ?? hihi co raz wiecej zainteresowanych gicior:D
ja w tym tyg z grupami odpadam znowu:/ 23.12 byla u nas kolejna ekipa panow ktorzy mieli wymienic drzwi wejsciowe od naszego mieszkania bo jest szpara na 1cm i wieje strasznie!! wtedy powiedzieli mi ze jak siedze w domu to za godz max ktos sie zjawi i co??? no du*a no. dopiero moj wydzwanial z 5 razy i jutro maja przyjsc...znowu ogladac!!!! qwra no moze do konca tego roku sie doczekam wymiany :/ szlag by ich normalnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jak jutro se poogladaja to na piatek ich umowie zeby wymienieli...jak trzeba bedzie to jednego sie przywiaze w korytarzu to na 100% po niego wroca i wtedy drzwi zrobia w ramach okupu za kolege :D

reklama
Emilia- jak przedszkole??:-)
Azorek- miejmy nadzieje ze wkoncu ci naprawia te drzwi- ch*ery mozna dostac z ich tempem pracy i z zainteresowaniem.

My bylismy na grupie maly byl zmeczony po powrocie wiec poszedl pospac bez lunchu. Obudze go po 14 i wtedy cos podje sobie i moze jeszcze spacerek.

no...no....cisza..........
my w domu a takie piekne słonce..........no ale jakos sie przeziębiłam ale na szczęscie Kubie nic.......wiec sama sie podkuruje.........a z chęcią wyszłabym z Kubą na spacerek bo już nie wie co ma ze sobą zrobić (ja chyba też) ech......no nic moze jutro bedzie lepiej i tez slońce ;)
pozdrowionka

nie masz co zalowac tego slonca ejdzejka :) to tylko sie tak wydaje,ze ladnie ale ziimnooo dzisiaj brrrr... ja dzisiaj sama pobiegalam, pozalatwialam pare spraw,a Nadia z tata w domku zostala. rowniez pozdrawiamy :-)

hejo:-) byli znowu ogladac drzwi :wściekła/y: ehh ale przylazl jakis manager (calkiem przystojny mlody chlopak;-):-p) i pyta sie jak wygladala ta wizyta 23.12---to mowie ze ja,maz i jego szef bylismy w domu mieli wrocic w ciagu godziny ale nikt sie nie pojawil do konca dnia i do teraz:no::angry: a on mi mowi ze ci z firmy Lovell twierdza ze przyslali faceta w niecale 10 min po tym jak ze mna rozmawiali ale nikogo w domu nie bylo:szok::wściekła/y: psia mac to jak ja sie w te 10 min wyrobilam z ogarnieciem mlodej i siebie i zdazylam sie z domu ulotnic??? chyba jako dziewczyna ze wschodu (wedle szkockiego mniemania) musze popijac paliwo rakietowe na codzien;-):-D:-D ale obiecal ze zalatwi to bo firma sie miga od odpowiedzialnosci. bo ta firma naprawiala nam drzwi kiedy sie osiadly i niemoglismy ich zamykac na klucz bo zabezpieczenia sie zrabaly i powykrzywialy (drzwi mega przeciw wlamaniowe). i po ich robocie okazalo sie ze mamy niezly przeciag i 1cm szpare ze palca wsadzic mozna i teraz jak sa mrozy i przymrozki albo jak dmucha to mamy ciagle zimno w domu:crazy: housing zwrocil sie do nich zeby naprawili teraz i to bo to ich wina a oni sie migaja bo to przeciez kasa co nie?! ehhh szkoda slow normalnie

a ja mialam jechac na ten uniwerek dzisiaj i specjalnie amelke polozylam o 12 na drzemke i nawet zasnela szybko ale spala 4h:szok::szok::no:no i dupka jutro nie dam rady i w pon tez nie ale we wtorek juz mam nadzieje dojade do nich bo jak nie to sie zaplacze jak mi ten kurs ucieknie:wściekła/y::-:)zawstydzona/y:

normalnie 80Ł a ze ja pobieram jobseekers allowance to mam zaplacic 53Ł :D tylko przez neta nie moge jak na znizke i musze od nich isc i tam placic i pokazac list o przyznaniu zasilku

Azorek ciekawa propozycja:)z tymi studiami, pomyslimy:)
Faktycznie ladnie dzis bylo, ale troche mrozno...spoznilysmy sie na grupe ale zaliczylaysmy fajny spacerek.
Najwazniejsze, ze Asiek zalatwila dentyste.Wybralam sie tam z nia.Wiktoria obserwowala ja caly czas, takze musiala byc dzielna:D
Asia w nocy obudzila sie z takim placzem, ze dobra chwile zajelo nam jej uspokojenie.Dostala katar.Teraz tez jej leci z noska.Mam nadzieje, ze to na zeby!!
Co kichnie to ma takie "swieczki"!az po brode:D

Azorek fachowcow trafilas nieziemskich:)

reklama
Ale tu cisza dzisiaj, co nikogo nie ma?
Ja miałam uroczy dzień, cały czas mała tak marudziła że nic nie dało się zrobić, w końcu wieczorem wyszliśmy do znajomych bo myślałam że zwarjuje w domu, wypiłam trochę wina domowej roboty i od razu lepiej się zrobiło.

Do góry