reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Przerazona a skad ty dokladniej jestes?? jesli chodzi o brzuch to ja tez nie mialam dopiero w 5-6miesiacu sie pojawil i to nie maly.. wiec pewnie bedziesz miec podobnie:-) jesli chodzi o lune to mozna dokupic do nie wklad dla noworodkow.. ja przy 2 dziecku tak zrobie:-)

cytryna ja chcę tam pojechać :-D mój mężasty nie jest zwolennikiem ale zapowiedziałam mu, że on może poczekać na zewnątrz. tylko muszę się zorientować o dokładne adresy bo będzie darcie w samochodzie, że się wybieram a nie wiem gdzie. jak to było z ikeą w edim;p

azorku dokładnie Ty się nie obwiniaj i działaj szybko, że jesteś złym psychologiem. ja wychodzę za założenia, że dla przyjaciół jestem przyjacielem, dla sąsiadki jestem sąsiadką a nie psychologiem. nawet jak Twoja koleżanka nie zagraża sobie to wymaga przyjmowania leków a takowe może przepisać tylko lekarz. a wiesz czy przestała brać leki czy w ogóle nie miała przepisanych?

manolka z tymi brzuszkami to trzeba uwazac po porodzie. Najpierw sie upewnij ze masz rozstepu miesni prostych brzucha bo jak masz to sa najpierw specjalne cwiczenia zeby to zniwerowac. A jak zaczeniesz robic normalne brzuszki to mozesz sobie tylko zaszkodzic i zamiast miec coraz bardziej plaski brzuch to bedzie Ci wystawal przez ten powiekszajacy sie rozstep.

Witam:-)
Azorek84 dziewczyno jesteś rewelacyjna!!! Absolutnie nie powinnaś robić sobie wyrzutów, że niczego nie zauważyłaś. Teraz najważniejsze, żeby udało się jej pomóc. I będę się modlić, żeby tak się stało.

Wstałam dziś patrze słońce świeci. Wzięłam się za obiad, myślę zrobię szybko i pójdę z chłopakami na plac zabaw. Ale już się zachmurzyło i pewnie za nim się wyszykuję będzie lało:wściekła/y: Niech szlag trafi tą pogodę. Tak mi się chce słoneczka:-(

hey ja tez jak zopbaczylam slonko to odrazu za pranie sie wzielam zeby na dworze powiesic mam nadzieje ze nie bedzie padac chociarz wlasnie tak niepewnie jest..
cytryna chyba sie wybiore tem jutro :-)a co ja tam lubie tylko czy mojego Krzysia przekonam do conajmniej 3 godz chodzenia :-)zobaczymy
azorek moim zdaniem tez nie powinniscie czekac dzwonic na nhs i niech przysla po nia jakas karetke zawsze mozesz powiedziec ze chciala z okna wyskoczyc..

reklama
Przerazona charity shop-y sa na nicolson st
Mapy Google
oraz stockbridge (ale tu drozej)
Mapy Google

Ale nie wiem czy dostaniesz tam duzo rzeczy dla dzidzki.Moim zdaniem powinnas sprobowac carboot.
Mapy Google

Tam jest do wyboru do koloru.
Luna to spacerowka ale mozna ja opuscic na plasko.Do tego dokupujesz carrycot(co dla mnie wyglada jak torbA sportowa:D) i wsio.

Do góry