gwiazdeczka27
Fanka BB :)
Wlasnie przecztalam ten watek o Calder na emito.Gwiazdeczka zal mi tej twojej kolezanki.Zjechali ja rowno.Czy to taka hanba miec mieszkanie socjalne???Boze poczulam sie jak wyrodna matka...Szok
Mozna by pomyslec ze tam calymi dniam ludzie chleja i lataja z siekierami...
Wszyscy pisza-wynajmij mieszkanie i dfostaniesz hb.Buahahahah Ewa pol roku starala sie o hb i dupa.Ciagle im czegos brakowalo.Ja na macierzynskim i Romek na najnizszej krajowej przekraczalismy dochody na hb , a mieszkanko razem z ct kosztuje nas 600.Madrale...
Doveinred to cwiczenia- A6W - Aerobiczna 6 Weidera, aerobiczna szóstka Weidera, płaski brzuch, kulturystyka, ćwiczenia brzucha
tak straqsznie po niej pojechali .... ja tez sie zle poczolam heh bo tez mamy councilowkie ale akurat mojej dzielnicy nikt sie nie czepial jak ja kiedys dalm podobny watek na emito......... dokladnie tak jest ze nie ma sily zawsze wynajmowane drozej wynosi i nieprawda ze na councilowskim nie mozna brac hb ... fakt zle trafila z tym wiezowcem ....ale inaczej jest ciagle wynajmowac i miec takie meble jakie ma landlord i magniolie na scianach a inaczej miec ,,swoje,, mieszkanie swoje meble i czerwono w sypialni jak u mnie ;-)