reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam wszystkie mamuski:-) kiedy wreszcie to lato do nas zajrzy.. juz nawet nie umiem patrzec przec okno.. choc mala dala mi dzisiaj pospac do 7.30 to i tak mam strasznego lenia.. jeszcze nic od rana nie zrobilam..
Doveinred przykro mi z powodu twojej mamy.. trzymam kciuki zeby jej sie polepszylo.. trzymaj sie kobitko..
Anitha swietna sukienka zaczelam sie sama zastanawiam czy nie kupic takiej samej tylko dzinsowej.. ja potrzebowalabym chyba rozmiar 10 ale jak dalej tak pojdzie ze slodyczami to bede musiala nie dlugo kupowac 12:-(
Lullaby jesli chodzi o szypionke MMR to moja mala przeszla ok.. tez miala te szczypionki wszystkie na raz i miala tylko podwyzszona temperaturke..
Azorek tez mysle na zmiana lozeczka malej (dopiero po przyjezdzie z PL). Sliczne lozeczko wybralas ja myslalam nad czyms takim Saplings Junior Bed-Natural + FREE Mattress: Amazon.co.uk: Baby zeby pozniej bylo dla 2dzieciaczka :-)
misiulala ciesze sie ze zdolalas sie wszystkiego dowiedziec i ze slub sie odbedzie :-)
Przerazona pierwszy wozek kupilam uzywany na placu z mamas&papas (byl wielofunkcyjny) ale i tak po jakims czasie (jak mala zaczela siedziec) nie byl praktyczny za ciezki i malo skretny zmienilam na lune.. z niego jestem zadowolona..
uciekam dziewuszki obiadek szykowac puki mala ma drzemke..

reklama
doty rewelka:)
N o ja wam powiem tylko tyle-chcialabym wazyc 70:(
U mnie najgorsze jest jedzenie po 18.Coli nie pije, take away-ow nie jem,tyle, ze pozno chodze spac i jem wieczorem... no i slodycze!! ale jak bylam w Pl to kupilam sobie jedna saszetke na sprobowanie.Slodkie wiec jest nadzieja, ze na slodycze nie bedzie mnie ciagnelo...

Przerazona wiem co czujesz.Ciaza tez nie byla dla mnie super.Choc z perspektywy czasu inaczej sie na to patrzy.Trzymaj sie i pisz!!!Jestesmy tu po to zeby wspolnie narzekac:D
Co do wozka ja mialam lune od poczatku, wiec nie pomoge.Mozesz sie przejsc na carboot sale w niedziele (czasem fajne furki maja) albo gumtree??

Ostatnia edycja:
no właśnie o to chciałam zapytać;) nie wiedziałam, że coś takiego jest carboot sale!!!

to może mi powiecie czy są tu jakieś "ciucholandy" Livingston i okolice. a jeśli są to namiary poproszę i czy rzeczywiście się opłaca;)

do wózka to Niunia przyjdzie na świat prawie na zimę więc chciałabym 3 w 1 bo wiem, że głębokiego dużo nie poużywam;/ tutaj byliś,y w kilku sklepach i te które mi się podobają zaczynają się od 600funtów oczywiście bez fotelika;/

doty86 ja w tej drugiej bym nie wyszła bo co prawda piersi mi w tej chwili trochę skoczyły to nie na tyle żeby mi taka sukienka z nich nie spadła;p ale fason bardzo ładny;)

doty ta pierwsza jest piekna i elegancka, ta druga tez jest fajna o ile ktos lubi rzeczy bez ramiaczek.. ja wybrala bym nr 1 :)
lozeczko fajne i praktyczne tymbardziej jesli chcesz miec pozniej dla drugiego dziecka..

emilia ja natomiast jem wszystkie fastfoody , slodycze, pije cole... ale nie jem po 18 wlasciwie juz po 17 nie jem(obiad jest moim ostatnim posilkiem)
no chyba ze batonika :p

Dorka ta 2 super ty masz długie nogi i fajne cycki będzie wyglądała świetnie. Ale jeszcze nie kupuj pamiętaj, że jedziemy na zakupy:-).
U mnie masakra Krystkowi znow podskoczyła temperatura do 38,7. Pospał godzinkę, ale trząsł się jak osika. Teraz leży sobie taki bidulek przykryty kocem i ogląda baje. Nie wiem czy wy też tak macie ale ja jak moje Bobki są chore to wszystko bym im dała nawet pozwole cały dzień bajki oglądać. I zachodzę w głowę od czego ta gorączka

doty86 mnie ta 2 ga sie podoba super jest .... a ja jakas jestem taka do dupki dzis jakis dolek czy co eehhhh :-( bzyczek84 tez tak mam ze jak alan chory to dal bym mu wszystko i na wszystko pozwolila ale takie juz jestesmy mamusie alan mial kiedys 3 dni goraczke i nic wiecej i przeszlo do tej pory nie wiem od czego

ja tam sie zdecyduje chyba na to wyrko dla mlodej. jak jej sie peppa pig znudzi to zamaluje i nakleje co tam bedzie wtedy u niej na fali :D Doty te lozka tez widzialam w argosie :) tez sa ladne ....mnie zalezy na szufladach no i minke i radoche jaka bedzie miec jak to wyrko kupimy :D bezcenne :D (to tak apropos tematu ze tez bym wszystko dala i na wszystko pozwolila heheheh niekoniecznie jak niunia chora...ja tak mam na codzien;])

kiecuszki mrrrrrrrr sexi :D heheh ta z rozami mnie tez uwiodla ale nie na moje sadlo hahaha troszke pracy nad soba mnie czeka zanim w takie cudenko sie wcisne ;] zaczne od tej aqua slim i troche pobrzuszkuje na poczatek hehe

reklama
Do góry