reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Hey

Ciuszki super, musisz miec niezła figure,,skoro kupisz w ciemno(bez przymiarki), ja takich ciuszków nawet nie oglądam, przez moje rozstepy pozostało mi chodzic w workach, bo nie lubie jak mi sie opina na brzuchu(czytaj beczce)

Dovneired- współczuje, nigdy nie miałam doczynienia z alkoholem w domu, ale bardzo współczuje, tzymam kciuki, pomodlę sie za zdrowie mamy.

azorek- jak lotto?

to nie jest tak ze moge kupowac w ciemno... o ta sukienke sie boje troche ale nie moglam jej nie kupic :D w razie czego oddam komus.. a bluzki sa takie ze nie trzeba mierzyc :)

misiula tez dlugo nie moglam patrzyc na takie ubrania.. ale wlasnie dlatego zawzielam sie i mam spowrotem rozm 8 :) troszke brzuszka mi zostalo ale go wciagam i nie widac :D

llulaby moje dzieci przeszy ta szczepionke normalnie jak wszystkie inne.. przy czym patryk dostal podwojne dawki bo ominelismy te szczepienia i dostal ta z 12 i 13 mieciaca razem.. ospali byli zawsze po szczepieniach ,czasami jakas temperaturka.. ale calpol zawsze w pogotowiu mam :)

Ostatnia edycja:
Lullaby Asiula jakis tydz po miala goraczke i wysypke na brzuszku przez 3 dni.Kiepsko sie czula ale teraz jest spoko.Miala osobno te szczepionki, czyli 12 i 13.Po tej drugiej bylo kiepsko.
Ja nigdyn nie mialam rozmiaru 8 i nie ludze sie, ale tak z 15 kg moge komus oddac.

azorek i jak ta sukienka? jest taka fajna jak na zdjeciu??? teraz sa tylko kolory czerwony bialy czarny i taki jeansowy :) biala jest boska ale jednak latwa do ubrudzenia... tez chce wziasc rozm 8

no sukienka spoko fajnie sie nosi....tylko to taka suuuper extra mini jest :O ja swoja kupilam tu w edi na ocean teraminal to moze twoja z allegro bedzie choc ze 4 cm dluzsza ;] no ja mam rozmiar niby 10 ale w cyckach to 12 bluzki mierze( tez zalezy jaki fason)...ja bym chetnie te bimbaly podciela troche hahaha moj sie cieszy ze urosly a ja nie lubie blllleeeee u kogos moze fajnie wygladaja ale ja lubilam swoje skromne c :)

po szczepionce MMR u nas temp marudzenie ( wysypka?? nie pamietam juz:O nie wiem czy byla czy nie :O )aaa i objawy poszczepienne moga wystapic nawet do 2-3 tyg po czszepieniu wiec jesli teraz jest ok to zycze zeby tak zostalo :)

dziweuszki mysle zeby amelce zamienic lozeczko na lozko....ostatnio kocha poprostu swinke pepe i wyczailam takie cos na ebayu
469425600_o.jpg

myslicie ze jak dokupie tylko screena zeby nie wypadla to bedzie ok??? moze bedzie lepiej spac bo ostatnio w nocy potrafi przywalic w szczebelki od lozeczka i sie budzi z wrzaskiem :O

Ostatnia edycja:
lozeczko rewelka
Gwiazdeczka kumpela mieszka w wiezowcu(pierwszy od ulicy) i mowi, ze tragnicznie nie jest-kamery, w sumie spokuj, czasami zdarzaja sie imprezy.Osobiscie wolalabym unikac wiezowcow.Jezeli ma status bezdomnej i jest na tmczaswoym, to niech sie zorientuje co sie stanie jak odmowi.Z tego co mi powiedzieli, to taka osoba ma tylko jedna szanse...

reklama
azorek ja tez patrzylam na takie lozka dla moich chlopcow(tyle ze z thomasem czy samochodami) ale one sa do jakiejs konkretnej wagi wiec nawet nie moglabys na nim usiasc... nie wiem czy tobie to by nie przeszkadzalo ale ja z nich dlatego zrezygnowalam...

gwiazdeczka kilkakrotnie zaczynalam a6w i abs ale po kilku dniach nie mialam sily albo czasu na robienie tylu powtorzen.. wiec robilam wlasnym tempem jak mi sie chcialo :p i do tego pilam slim aqua(saszetki rozpuszczane w wodzie). nigdy nie wierzylam w takie cuda tymbardziej ze pilam juz herbatki , bralam tabletki i nic.. a tu prosze juz po 3-4 dniach mialam 1kg mniej, a po 1.5 miesiacu 8 w dol.. pozniej jeszcze 3 kg ucieklo gdzies samo.. teraz waze 57kg przy wzroscie 168cm. chce jeszcze 2kg sie pozbyc ale juz mi zapalu brakuje.. jak sie ta kiecka okaze za ciasna to przejde na diete :D

Do góry