reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
misialula mnie w srody nie ma caly dzien....ale np wtorek za tydz czemu nie:) choc dziwuszki pisaly tu chyba kiedys ze maja niedobra kawke hehehe ale chetnie na soczek lub herbatke moge podjechac :D

Witam w ten pochmurny poranek. Wxzoraj wieczorem juz tak ladnie bylo ze moje dziecko 1.5 godz pozniej poszlo spac bo tak ladnie na dworze sie bawila a tu dzisiaj znowu beznadzieja.

hej dziewuszki.
Chcialam was poczytac ale nie mam sily i checi.

Dzwonilam dzis rano do lekarza mojej mamy (w piatek wyladowala w szpitalu) jak iest stan.....otoz powiedziala mi ze stan jest ciezki i ze moze nawet z tego nie wyjsc. Wiec co jakis czas sobie placze. Wiedzialam ze jest z nia nie zaciekawie ale nie myslalam ze to az tak, myslalam ze bedzie jak zawsze czyli odpeka pobyt w szpitalu dodan psychiatrycznym na detoxie a tu nie. Jest w stanie majaczenia alkoholowego co moze sie skonczyc smiercia. Jak rozmawialam z nia wczoraj czy przed wczoraj mylila czas bo byla tam 3 dzien a mowila ze jest 2 mies itd.
Ta lekarka z ktora rozmawialam nie byla za przyjemna wiec nie wiem co jezeli sie jej polepszy ? czy moze sie polepszyc itd>>.. bede sie dalej dowiadywac..............:-(

doveinred wspolczuje.. musisz byc dobrej mysli, moze jednak z tego wyjdzie..

ja usiluje pomalu cos szykowac do wyjazdu , prac to co sie przykurzylo ale jakos mi to nie idzie.. dotego maluchy wcale mi nie pomagaja.. ahh jak ja tego nie lubie

Doveinred wspolczuje, pozostaje byc tylko dobrej mysli
Anitha ja jeszcze nawet nie zaczelam mysle o pakowaniu, nie cierpie tego. Nigdy nie wiem co i ile spakowac a wiadomo ze przy dzieciach mnostwo rzeczy potrzeba. Wogle to musze sie wybrac na jakies zakupy dla siebie bo nic nie mam na lato. Moze uda mi sie w weekend podskoczyc bez dzieci gdzies

anitha zarabite te ciuszki tu takich nie ma chodze po tych sklepach i lipa
doveinred bardzo ci wspolczuje naprawde musisz byc dzielna wiem z doswiadczenia bo mialm okazje pracowac z osobami uzaleznionymi od alkoholu jak ta choroba wplywa destrukcyjnie na osoby uzaleznione jak i na ich rodzine .Pamietaj nie mozesz sie zalamywac. trzymaj sie jak moge w czyms pomoc daj znac. napewno z tego wyjdzie dobrze ze trafila do szpitala podadza jej leki doustnie lub domiesniowo(najczesciej podaja diazepan) bedzie dobrze uwierz w to

Ostatnia edycja:
reklama
Doveinred trzymaj sie cieplutko...trzeba miec nadzieje na poprawe. ja w kazdym razie mysle o was i trzymam kciuki.

anitha mam te sukienke:D tylko kremowa :) no kupilam tutaj jak jeszcze rozmiar 8 nosilam wiec teraz slabo widze ze w nia wejde...tzn w cyckach ni cholery bo urosly :/ jak szkole skoncze to se chyba silownie zafunduje :O

Do góry