Witajcie dziewczynki jeden dzień mnie nie było a tu tyle, że ciężko to nadrobić. Od godz 9 próbuję coś skrobnąć ale Bobki się chyba wściekły bo co 5 min sikają. Tonę po prostu tonę od tych siuśków
. I jeszcze do tego dziś Krystian obudził mi się o 4 rano rozpalony jak ogień. Dałam mu syrop na zbicie temperatury wstało 8 zjadł troszkę śniadania temperatura już spadła do 36,9 a w tej chwili nie ma nic. I co to było nie mam pojęcia
.
Doveinred bardzo mi przykro z powodu Twojej mamy. Będę trzymać kciuki aby jej stan się poprawił. Trzymaj się kobitko :-)
Anitha ciuszki super. Ja też mam rozmiar 8 ale niestety nie mogę kupować w ciemno. Jestem wobec siebie troszkę krytyczna i jednak muszę się w czymś najpierw zobaczyć, żeby mieć pewność czy to do mnie pasuje, za nim to kupię.
Misialula super, że Ci się wszytko ze ślubem poukładało. Teraz tylko czekamy na wirtualnego szampana na toast za Was:-)
Gwiazdeczka i IzabellL ja choć mam rozm 8 to i tak muszę przymierzać po prostu nie wszytko do mnie pasuje i nie we wszystkim się dobrze czuję choć bardzo mi się podoba.
IzabellL idziemy na Zumbę będziemy chodzić regularnie przynajmniej raz w tyg to pomogę Ci się zmotywować i może zrzucisz parę kilo choć moim zdaniem wyglądasz świetnie i wcale nie jest Ci to potrzebne:-) Co do pogody to mnie ona juz tak dobija, że masakra. Jakoś wyjątkowo źle to znoszę w tym roku.
Przerażona ten, kto wypisuje te brednie o ciąży i jej fanastycznym przebiegu to chyba facet. Nie przejmuj się. Ja co prawda wymiotów nie miałam za to ciągle byłam zmęczona i mogłabym tylko spać.
Ale pociesz się, że ten stan nie trwa wiecznie.
Jeśli chodzi o wózek i foteliki to nie radzę oszczędzać. Ja pierwszy wózek kupiłam tani i szlag mnie trafiał jak miałam iść na spacer. Źle się prowadził nie był skrętny w ogóle beznadziejny a w końcu się połamał. Potem kupiłam 3 kołowy w mothercare i jestem z niego bardzo zadowolona. Zapłaciłam co prawda 250Ł ( ale ja mam podwójny, jedynka kosztuje ok 150Ł) ale uważam, że wart swojej ceny. Nie wiem czy jest sens kupować w PL bo za dobry wózek w PL wydasz przynajmniej 1000 zł plus koszt przesyłki. Foteliki- nosidełka miałam z graco ale odkupiłam od znajomego. Natomiast kolejne foteliki kupiłam w PL właśnie ale to mi się akurat opłacało ponieważ za dwa z przesyłką wyszło mnie ok 900 zł z tym, że moje są od 9 do 25 kg a tu wszędzie były do 18kg. I rozkładają się na 5 pozycji a tu większość była tylko na 3. W sumie jestem z nich zadowolona. Są kolorowe, pokrowce do ściągnięcia można uprać.