reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej dziewczyny,no ja nie jestem jedynaczka,mam super brata:-)
Co do ciazy to powiedzialam tylko mamie,tesciom i mojemu bratu,zreszta oni wiedzieli ze sie staramy tak nikt nie wiedzial ze znajomych i dalszej rodziny bo tez troche sie obawialam:-)
Makta do dobrze ze z tym katarkiem juz lepiej:-)
Isabell no parodia normalnie dobrze ze to juz koncowka,trzymam kciuki oby szybko bylo po wszystkim i zebys mogla cieszyc sie juz tylko malenstwem a nie stresowac sie :-)
dziewczyny to chyba wszystkie z tego samego rejonu jestesmy(dziewczyny z ediego):tak:

reklama
doveinred niestetymusze przelozyc nasza kawke:(:(
Jaki koszmar juz wyjasniam dlaczego.Wrocilam dzis z pracy i cos strasznie smierdzialo w domu-myslalam ze moze smieci,ale okazalo sie ze wyrzucone.Po wechu doszlismy do wniosku ze cos za lodowka chyba padlo:(Plakac sie chce.Otworzylam wszystkie okna i wyszlismy na basen ale po powrocie dalej smierdzi.Lodowki nie mozemy odsonac bo jest zabudowana!!!!Nie moge wchodzic do kuchni bo mi sie zaraz wszystko cofa.Dzwonilismy do landlorda,wyslalismy mu smsa ale on dalej nic!!!!!
Przepraszam ale nie moge cie zaprosic na kawke bo wcaale nie jest tu przyjemnie.
Na dodatek zamrazarka nie dziala i mial nam kupic nowa lodowke.Jak nie oddzwoni jutro to mu powiem ze sie wyprowadzamy natychmiast!!!!!!!!!!jESTEM WSCIEKLA!!!!!!!!
Ale w przyszlym tyg mam malo zmian wiec jesli pozbedziemy sie smrodu to chetnie zapraszam.Przepraszam baaaaardzo.W zamian moge sie wybrac z toba jutro na spacerek.Zajrze na forum o 10:)

Hej Dziewczyny
Ja wlasnie przy porannej kawce
To chyba jakiś tydzień na złośliwość rzeczy martwych. Mi popsuł się piec gazowy więc nie mam ogrzewania i ciepłej wody. Z racji tego że mam wykupione połowe domu, dzwonie do housingu że nie działa a oni na to że to ja jestem właściciel i wszelkie naprawy muszę sobie zrobić sama więc się pytam za co w takim razie płacę czynsz, bo nie ma sprawy ja moge pokryć połowę kosztów ale niby czemu całość skoro połowe czynszu płacę im co miesiąc, na to babka że ona mnie tam do kogoś przełączy i tyle się dogadałam bo ten ktoś już nie odebrał telefonu. Chyba muszę się tam wybrać osobiście ale to już męża muszę wysłąć bo to wogle w innej miejscowości, poza tym niech to on się kłóci bo mnie zaraz krew zalewa jak chcą ze mnie idiotę zrobić A tak wogle to czy znacie jakiś sposób na opuchnięte nogi? Bo ja już ledwo chodzę, mam banie a nie nogi. W poprzedniej ciąży też sporo spuchłam pod koniec i po kilku dniach urodziłam ale nie aż tak więc mam nadzieję że teraz też na dniach urodzę bo kolejnych 3 tyg chyba nie wytrzymam. Normlanie chodzić nie umiem

O kurcze to masz problem......:sorry: Nie ma sprawy z ta kawka, oczywiscie ze przesuniemy ja. Ja z malutki bede szla na zakupy i wpadne do mojej pracy oddac zawiadomienie ze wracam:-:)-:)-( po 11 i pewnie bedziemy wychodzic , wic pwenie tak jak bys miala ta ochote sie przejsc z nami to fajnie ale specjalnie nie musisz sie rehabilitowac za dzisiejsza kawke bo wypadki sie zdazaja:tak: jak masz co innego do robotki w tym czasie to spoko.czekam na wiesci:-)

No widac ze ostatnio mamy pecha so do rzeczy martwych. Do mnie z agencji wpadna dzis i zobacza ci i jak.
Co do opuchnietych nog Isabelll to nie mam pojecia moze moczenie w cieplej wodzie.??? a nie ma czego w internecie albo na forum?

Hej laseczki :)
Isabell no cóż ...miałam dokładnie to samo az czasamiswedziała mnie skora na nogach i miałam wrażenie że peknie. Jedyny co stosowałam to lezenie z nogami do góry...i tyle. Ale może coś w necie znajdziesz...trzymaj sie dzielnie juz niedługo niedługo niedlugo :)
U nas kolejna noc z zatkanym nosem. I znowu Julka spala na przemian u mnie na piersiach i w łóżeczku. Ale chyba i tak było troche lepiej...
dzisiaj mam swoja wizyte kontrolną po porodzie. Moze podpytam sie lekarza czy cos moge Julce jeszcze podac bo zaczynam sie coraz bardziej martwić. A w sumie nawet nie wiem gdzie sie zgłosic gdyby cos nagle złego zaczeło sie dziać.
Smaczneych porannych kawek dziewczyny i pogodnego poranka :)

U mnie bez zmian nadal-SMIERDZI!!!!Udalo mi sie wczoraj dodzwonic do landlorda:)a pan na to -hmm to pewnie rury (jak bym nie potrafila odroznic) bo myszy sa male i bardzo nie smierdza:) albo cos w piekarniku(hahahahaha z moim nosem teraz to chyba tylko psy na lotnisku moga konkurowac, wiec jak mowie lodowka to lodowka).I jestem uwiazana.Podobno ktos ma dzis przyjechac:) takze doveinred nici ze spacerku-musz siedziec blisko domu.Ide na sniadanie do knajpy na przeciwko:(((

reklama
Do góry