azorek84
mama Amelii 2009
jest herbata koperkowa i to nie w granulkach sztuczna tylko koperek. podawalm mlodej i bylo wszystko ok. kupisz w tesco czy innych sklepach te z twiningsa podaje linka Twinings Fennel Teabags 20S 40G - Groceries - Tesco Groceries na pewno zdrowsza i lepiej przyswajalna dla maluszka niz granulki choc i to czasem kupowalam albo gripe water a tantum rosa mam do tej pory i g**no wielkie zdzialalo....szare mydlo (z pl przywiezione)+tutaj kupiony tea tree oil i rewelacja.jak widac kwestia wzgledna i hmm osobista czym sie podmywac po porodzie ;]Basienkaaa ja polecam krople na kolke sab simplex i herbatke koperkowa bo tutaj nie ma i czopki na goraczke a dla ciebie polecam tantum rosa po porodzie. Tak poza tym to reszte powinnas dostac tutaj
wiec jednak jak sie uprzec i dobrze sie pokrecici to wiekszosc rzeczy mozna tu dostac hihi tylko nam troche zajelo zanim do tego doszlismy...oczywista metoda prob i bledow
ja bralam microgynon w pl jeszcze i sie okazalo ze bardzo zle znosze te tabletki....co miesiac lekarz kazal mi robic badania z krwi i wyszlo ze jestem na nie uczolona :/ jak po zlosci od tamtej pory mam problemy zeby dopasowac jakiekolwiek tabsy ehhh byc kobieta hehehe a tak serio to przeczekaj 1,5 opakowania i bedziesz wiedziec co i jak bo teraz organizm sie przestawia. jesli bedziesz np apatyczna ciagle zmeczona bedzie ci sie czesto w glowie krecilo itp to zadzwon do gp po zmiane na inne tabsy.emilai gratuluje mieszkania
ja bylam w klinice zeby zmienic antykoncepcje i mowie do babki ze juz nie chce zastrzyku bo mam dosc okresu (5 tyg) na co ona do mnie ze to normalne, tak jak wy mowilyscie ze dopiero po 2-3 zastrzyku sie wszystko reguluje.. szkoda ze 3 miesiace temu mi tego nie powiedziala!!! w kazdym razie teraz mam tabletki mycrogennon 30 czy jakos tak.. i chcialam zapytac czy ktoras je bierze? dzis wzielam 2 tabletke i rano mialam mdlosci.. maz sie smieje ze w ciazy jestem..
Ostatnia edycja: