reklama
emilia jak kupujesz wszystko w jednym miejscu zapytaj o znizke- my 1,5roku temu kupowalismy w comecie caly sprzed do kuchni i dostalismy jakos znizke ale trzebabylo sie zapytac. powodzenia - frajda urzadzac sie po swojemu:-)
Emilia, ślub jeszcze przede mną czerwiec ;-)
Dziewczyny, aplikujemy jednak z moim Yetim o mieszkanie caunsilowskie, i teraz pytanie-czy ja mogę jakoś sprawdzić internetowo na jakim 'miejscu' jestesmy ? Rzekomo da się to jakoś zrobić, ale nie mam pojęcia jak...
Dziewczyny, aplikujemy jednak z moim Yetim o mieszkanie caunsilowskie, i teraz pytanie-czy ja mogę jakoś sprawdzić internetowo na jakim 'miejscu' jestesmy ? Rzekomo da się to jakoś zrobić, ale nie mam pojęcia jak...
Magdziarz ja też nie słyszałam żeby można było to sprawdzić przez internet. Teraz przyznają punkty i jeśli dostaniesz ich odpowiednią ilość to już będziesz wiedziała, że mieszkanie dostaniesz ale wątpie aby Ci ktoś powiedział kiedy. My mamy mieszkanie z cuncilu ale od ponad roku czekamy na nowe. Dostaliśmy dużo punktów i powód do przeprowadzki też poważny. Pierwszą propozycję dostaliśmy już po tyg ale nie wzieliśmy tego mieszkania (chyba się pogniewali) bo od tamtej pory cisza. A jak byłam pytać czy coś nowego wiadomo to oczywiście musimy czekać
Witam was wieczorkiem :-)
Pierwsze co to gratuluję Emilii własnego mieszkanka :-);-)
Basieńkaaa gratuluję synusia :-) my mamy skan w przyszły czwartek, mam nadzieję że dowiemy się co mamy I w poniedziałek zaczynam 20 tydz.
bzyczek gratulacje dla synka musisz byc dumna z niego
Nas czeka przeprowadzka we wrześniu w sumie zaraz przed porodem a to dlatego że mamy problem z sąsiadką , landlord nie chce zrywać z nami umowy więc od wrzesnia da nam inne mieszkanie w sumie na tej samej ulicy troszkę większe ale wiem że będziemy mieli spokój.Troche mi termin nie odpowiada ale mam nadzieję że zdążymy przed porodem.
Jesli chodzi o wyprawkę to mam wszystko nawet dwa wózki jedynie musze dokupić parę cieplejszych ciuszków i to by było na tyle.
Zmykam teraz się myć bo rano do pracy musze wstać a niedziela wolna więc odpoczne, chyba :/
Pierwsze co to gratuluję Emilii własnego mieszkanka :-);-)
Basieńkaaa gratuluję synusia :-) my mamy skan w przyszły czwartek, mam nadzieję że dowiemy się co mamy I w poniedziałek zaczynam 20 tydz.
bzyczek gratulacje dla synka musisz byc dumna z niego
Nas czeka przeprowadzka we wrześniu w sumie zaraz przed porodem a to dlatego że mamy problem z sąsiadką , landlord nie chce zrywać z nami umowy więc od wrzesnia da nam inne mieszkanie w sumie na tej samej ulicy troszkę większe ale wiem że będziemy mieli spokój.Troche mi termin nie odpowiada ale mam nadzieję że zdążymy przed porodem.
Jesli chodzi o wyprawkę to mam wszystko nawet dwa wózki jedynie musze dokupić parę cieplejszych ciuszków i to by było na tyle.
Zmykam teraz się myć bo rano do pracy musze wstać a niedziela wolna więc odpoczne, chyba :/
Basienkaaa
Fanka BB :)
hello dziewczyny
ja zaczne kompletowac wszystko po powrocie z Pl teraz zyje tylko wyjazdem, w polsce mam tysiace spraw do pozalatwiania :/ nie wiem czy mi czasu starczy....
no mielismy przeczucie z tym naszym Olivierkiem
dziewczyny a powiedzcie jak jest z tym mieszkaniem councilowskim?? nie mozna miec zadnej nieruchomosci w polsce?? tak slyszalam - chcialam sie tylko upewnic??
Do doswiadczonych mamusiek moze mi pomozecie w jeszcze jednej kwestii, co moglabym przywiezc z polski dla naszego maluszka na sam poczatek, lub dla mnie?? chodzi mi o jakies rzeczy z apteki itp.czego tu nie kupie:/
z gory dziekuje i zycze spokojnej nocki:***
ja zaczne kompletowac wszystko po powrocie z Pl teraz zyje tylko wyjazdem, w polsce mam tysiace spraw do pozalatwiania :/ nie wiem czy mi czasu starczy....
no mielismy przeczucie z tym naszym Olivierkiem
dziewczyny a powiedzcie jak jest z tym mieszkaniem councilowskim?? nie mozna miec zadnej nieruchomosci w polsce?? tak slyszalam - chcialam sie tylko upewnic??
Do doswiadczonych mamusiek moze mi pomozecie w jeszcze jednej kwestii, co moglabym przywiezc z polski dla naszego maluszka na sam poczatek, lub dla mnie?? chodzi mi o jakies rzeczy z apteki itp.czego tu nie kupie:/
z gory dziekuje i zycze spokojnej nocki:***
Basienka, mi siostra mojego Yetiego z Polski espumisan przywozi w zasadzie tutaj wszystko dla dzieci możesz dostać, więc nie wiem czy się oplaca z Polski coś targać. Z mojego doświadczenia-Frankowi wszystko kupowaliśmy tutaj i nie czuję niedosytu
Menia, ja mam kubraczek ciepły dla Miniaturowego Człowieczka, jak chcesz to Ci oddam Grzdylek mój miał go na sobie raz [1], bo za ładna pogoda tu byl jak się urodził a co ma się marnować ;-) Jakbym umiała, dodałabym zdjęcie. Ale nie umiem
Menia, ja mam kubraczek ciepły dla Miniaturowego Człowieczka, jak chcesz to Ci oddam Grzdylek mój miał go na sobie raz [1], bo za ładna pogoda tu byl jak się urodził a co ma się marnować ;-) Jakbym umiała, dodałabym zdjęcie. Ale nie umiem
Basieńka ja zaopatrzyłam się w witaminę D3 i K , Victor urodził się na wiosnę więc dużo mu nie podawałam ale że drugie ma się urodzić na jesień to zakupiłam tego więcej, są mamy które może nie podawały , to chyba na tyle bo resztę wydaje mi się że można zakupić tutaj ;-)
reklama
Podziel się: