reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
emilia jak kupujesz wszystko w jednym miejscu zapytaj o znizke- my 1,5roku temu kupowalismy w comecie caly sprzed do kuchni i dostalismy jakos znizke ale trzebabylo sie zapytac. powodzenia - frajda urzadzac sie po swojemu:-)

Emilia, ślub jeszcze przede mną :tak: czerwiec ;-)
Dziewczyny, aplikujemy jednak z moim Yetim o mieszkanie caunsilowskie, i teraz pytanie-czy ja mogę jakoś sprawdzić internetowo na jakim 'miejscu' jestesmy ? Rzekomo da się to jakoś zrobić, ale nie mam pojęcia jak... :confused:

magdziarz, z tego co ja wiem to nie mozesz
nawet oni nie sa chetni podac gdzie jestes dokladnie na liscie tylko w przyblizeniu mowia - to z mojego doswiadczenia

Magdziarz ja też nie słyszałam żeby można było to sprawdzić przez internet. Teraz przyznają punkty i jeśli dostaniesz ich odpowiednią ilość to już będziesz wiedziała, że mieszkanie dostaniesz ale wątpie aby Ci ktoś powiedział kiedy. My mamy mieszkanie z cuncilu ale od ponad roku czekamy na nowe. Dostaliśmy dużo punktów i powód do przeprowadzki też poważny. Pierwszą propozycję dostaliśmy już po tyg ale nie wzieliśmy tego mieszkania (chyba się pogniewali) bo od tamtej pory cisza. A jak byłam pytać czy coś nowego wiadomo to oczywiście musimy czekać

Witam was wieczorkiem :-)

Pierwsze co to gratuluję Emilii własnego mieszkanka :-);-)

Basieńkaaa gratuluję synusia :-) my mamy skan w przyszły czwartek, mam nadzieję że dowiemy się co mamy :) I w poniedziałek zaczynam 20 tydz.

bzyczek gratulacje dla synka musisz byc dumna z niego:)

Nas czeka przeprowadzka we wrześniu w sumie zaraz przed porodem a to dlatego że mamy problem z sąsiadką , landlord nie chce zrywać z nami umowy więc od wrzesnia da nam inne mieszkanie w sumie na tej samej ulicy troszkę większe ale wiem że będziemy mieli spokój.Troche mi termin nie odpowiada ale mam nadzieję że zdążymy przed porodem.

Jesli chodzi o wyprawkę to mam wszystko nawet dwa wózki jedynie musze dokupić parę cieplejszych ciuszków i to by było na tyle.

Zmykam teraz się myć bo rano do pracy musze wstać a niedziela wolna więc odpoczne, chyba :/

hello dziewczyny
ja zaczne kompletowac wszystko po powrocie z Pl teraz zyje tylko wyjazdem, w polsce mam tysiace spraw do pozalatwiania :/ nie wiem czy mi czasu starczy....
no mielismy przeczucie z tym naszym Olivierkiem:)
dziewczyny a powiedzcie jak jest z tym mieszkaniem councilowskim?? nie mozna miec zadnej nieruchomosci w polsce?? tak slyszalam - chcialam sie tylko upewnic??
Do doswiadczonych mamusiek moze mi pomozecie w jeszcze jednej kwestii, co moglabym przywiezc z polski dla naszego maluszka na sam poczatek, lub dla mnie?? chodzi mi o jakies rzeczy z apteki itp.czego tu nie kupie:/
z gory dziekuje i zycze spokojnej nocki:***

Basienka, mi siostra mojego Yetiego z Polski espumisan przywozi :happy: w zasadzie tutaj wszystko dla dzieci możesz dostać, więc nie wiem czy się oplaca z Polski coś targać. Z mojego doświadczenia-Frankowi wszystko kupowaliśmy tutaj i nie czuję niedosytu :tak:
Menia, ja mam kubraczek ciepły dla Miniaturowego Człowieczka, jak chcesz to Ci oddam :tak: Grzdylek mój miał go na sobie raz [1], bo za ładna pogoda tu byl jak się urodził :confused2: a co ma się marnować ;-) Jakbym umiała, dodałabym zdjęcie. Ale nie umiem :no:

Basieńka ja zaopatrzyłam się w witaminę D3 i K , Victor urodził się na wiosnę więc dużo mu nie podawałam ale że drugie ma się urodzić na jesień to zakupiłam tego więcej, są mamy które może nie podawały , to chyba na tyle bo resztę wydaje mi się że można zakupić tutaj ;-)

reklama
Do góry