reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

ewa przylaczam sie z moja lamka winka:-D:-D:-D DOSTALAM PRACE:-D:-D:-D:-D dzis podpisalam umowe i juz przepracowalam pierwsze 2,5h:-D:-D:-D:-D:-D i tu uklon w strone Emilki za "cynka":tak::-) dziekuje kochana ( w sumie to podziekowac musze koledze temu niedobremu;-):shocked2:) jupiiiiii :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dzieki dziewczyny juz mi lepiej, ale jutro jeszcze wzieloam wolne w pracy a wlasciwie to juz dzisiaj. Pospalam w dzien i teraz spac mi sie nie chce. To chyba jakis wirus bo Maje tez cos dzisiaj czyscilo tyle ze ona zniosla to duzo lepiej niz ja.
Azorek gratulacje
Ewa wspolczuje ciezkiego dnia, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Anitha a co za witaminy dajesz dzieciakom?
Ja dzisiaj dostalam podsumowanie roku szkolnego Kuby i wyniki ma rewelacyjne, normalnie jestem z niego dumna. Znalazlam dla niego super kolonie w stylu Harrego Pottera ciekawe czy tesciom bedzie sie chcialo z nim jechac bo oni to tylko marudzic potrafia.
A ja musze skompletowac sobie nowa garderobe bo ostatnio przejrzalam swoja szafe i doszlam do wniosku ze tak naprawde nie mam sie w co ubarac, tylko przydaloby sie zrzucic jeszcze kilka kilo. Ostatnio spotkalam dziewczyne ktora na diecie proteinowej zrzucila 28kg w ciagu 4 mies

azorek gratuluje :) super ze dostalas ta prace :)

vampiria wspolczuje problemow z housing benefitem , niewiem co ci poradzic jedne co mozesz chyba zrobic to miec nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy..

isabel byc moze jakis wirus panuje bo mojego dominika tez czysci od tygodnia, brzuszek go pobolewa i wymiotowal w zeszlym tyg 2 razy.
a witaminy mam PIKOVIT dla dzieci po 1 roku zycia.

menia26 - co tam u ciebie w brzuszku slychac? :) wszystko dobrze? Pewnie juz niedlugo bedziesz miala USG polowkowe.
Ja mailam w zeszlym tygodniu i wiemy ze czekamy na coreczke :-)

azorek - gratuluje!

Dziewczyny, wiem ze ja dopiero w polowie ciazy ale ostatnio sie zastanawialam - czym wy tu malenstwom przemywalyscie kikut po pepowinie? sama woda czy przywozilyscie sobie spirytus z PL? I gdzie kupowalyscie gaziki?
I jeszcze w jakim proszku pralyscie ubranka dla niemowlecia?

cytryna ja nie przemywalam niczym. kapalam mloda i suszylam dokladnie wacikiem lub takim mieciutkim reczniczkiem i tyle. u nas sie nie babralo i szybko odpadl kikutek. a na poczatek ciuszki pralismy w fairy i tez plyn do plukania fairy. ladnie pachnie i nie uczula -bynajmniej u nas. :D

ja tez nie przemywalam niczym , normalnie kapalam i wycieralam delikatnie az odpadl :) a ciuszki do pol roku pralam przy obyduch w fairy pozniej w obojetnie jakim non bio. plynu nie uzywalam

cytrynka - u nas pranie dokladnie jak dziewczyny powyzej a kikutek jak odpadl to polozna jakos akurat u nas byla i przemyla gazikiem takim gotowym juz i tyle. teraz niektore pytania wydaja sie smieszne ale pamietam ja mialam dokladnie takie same i wypisywalam do znajomych typu co z tym fantem zrobic:-)

reklama
Witam i ja. Wciąż mam internet- jestem wzruszona :-D
Cytrynka, my nawet kupiliśmy małej spirytus, wciąż sobie czeka w szufladzie :-D W sumie ja przemywałam wodą, ale to od święta, odpadł i zagoił się bardzo szybko.. :-D
Azorek, gratuluję pracy, cieszę się, że się udało tym razem...
Isabelll, gratuluję wyników Kuby, widać zdolny z niego chłopak :tak:

Widzę, że wczoraj wszyscy mieli jakiś kiepski dzień... Mam nadzieję, że już lepiej... :-)
Bo u mnie tak. Czasem jest tak, że najprostsze rozwiązania nie przychodzą w stresie do głowy. Dzisiaj odwiedziłam Polaka W Szkocji i pani pracująca tam wyjaśniła mi jakże oczywistą rzecz. Otóż, oprócz tego, że list z HM powinien trafić do mnie, taki sam dokument z WRS dostaje pracodawca i bez oporów może mi dać jego kopię. A to councilowi musi wystarczyć :-D:-) Nie wpadłam na to... :zawstydzona/y::dry: Więc jutro bryknę sobie na uniwerek i wezmę kopię i zaniosę do councilu. I jestem w domu. I mogę jechać do Polski :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny, a jak wy robiłyście zdjęcie do paszportu dzieciaczkom?? Szłyście gdzieś, czy w domu robiłyście? I jak w domu, to gdzie można to wywołać, żeby było wymiarowe?

Do góry