reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Oj nadciąga zima brrrr! Coraz zimniej się robi a niedawno było jeszcze tak cieplutko.U nas ostatnio takie wiatry,no i w dodatku ten okropny deszcz(chociaż już przyzwyczajona do niego).Czasami gdzies tam slonko się przedziera . Nie martwcie się dziewczyny to jest ta pora roku w której najbardziej można złapać doła;-):-DJUSTYNA170979 powodzenia w przeprowadzce:-)
Miłego dzionka życzę wszystkim:-):-):-)

reklama
hej dziewczyny
mi sie wydaje ze i tak lepsza taka pogoda niz polskie mrozy i sniegi ale to dopiero ocenie jak przyjade narazie przed nami wszystko.
tyle spraw do zalatwienia niby mamy jeszcze 2,5 mies ale szybko zleci bo teraz bedzie szybko leciec do swiat a po swietach to juz z gorki.Piszcie jak najwiecej jak zyje sie wam w szkocji i na co trzeba zwrocic uwage przed wyjazdem z PL
pozdrawiam

a ja się cały czas zastanawim jak się rozwiązuje sprawę chodzenia na spacerki jeśli pogoda taka zmienna..;-):confused: Ale ostatnio w Pol też taka bywa i najgorsze te deszczowe śniegi, które paraliżują całe miasto i odmarzają ręce pchajace wózek..:-(;-) Ale nadal chętna jestem:-)! Nic mnie nie powstrzyma!!:-D
Buźka 500!

Macie dziewczyny rację tą pogodę można zniesć chociaż czasami jak zawieje ale nie ma takich mrozów jak w Polsce.Ja teraz wybieram się do Polski na swięta i zastanawiam się jak zimno będzie i mrożno,mogę powiedzieć że ja już zapomniałam jak skrzypi snieg pod nogami,mrozi w nos że aż nie można oddechu nabrać.:-DNa spacerki jest pogoda,wietrzna ale można wyjsć z maluszkiem:-)
Pozdrowionka!!!!

Co tam dziewczyny,co tu tak cichutko chorubsko Was jakies zlapalo czy co? teraz to takie pogody:hmm:. JUSTYNA170979 jak tam Twoja przeprowadzka?dobiega końca?U nas dzisiaj cieplutko chociaż w Polsce słyszałam że sypie i sypie snieg.Myslę że jak będziemy w Polsce to będzie ładnie biało;-).Isunia a co tam u Ciebie jak tam córcia?Oj ja znowu pózno pisze nawet nie zwróciłam uwagi że już tyle godzin:sorry:.
Pozdrowionka!!! PAPATKI!!!

isunia,
to może kwestia tego,że coś tam jej przestało pasować(w playgrupie) np. koleżanka nie taka czy coś. A może poprostu woli być z mamą. Jesli możesz spróbuj maby zmienić playgrupę albo postaraj się wyciągnąć od malutkiej co i jak;-) Także sie nie martw, bo u dzieci takie różne dziwne zachowania są jak najbardziej normalne.. Tylko faktycznie szkoda, że z tego powodu ucieka perspektywa pracy (przynajmniej na jakiś czas).. Ale spoksik! Na pewno później znajdzsiesz jeszcze lepszą;-):-D

Witam Was dziewczynki!!!
U nas też deszczowo i chłodno,tylko same choróbska się czepiają.
Isuniu to żescie przeszły z chorobą ale już chyba wszystko w porządku?
Ja też tak gonie z moim synkiem tylko że on teraz to uczulenie non stop go wysypie ,czasami ma czysciutką buzkę a czasami wygląda jakby był z płakany.Byłam z nim u lekarza najpierw stwierdzili alergia,potem egzema ale mi to wygląda na alergie pokarmową tylko na co:baffled:?Planuje jak bedę w Polsce to zrobie mu testy tzn sprubuje jak mi się uda.Z przedszkolem to u nas wygląda następująco:idzie do przedszkola od 6 stycznia ponieważ dopiero kończy w grudniu 3 latka,a teraz to narazie siedzi w domu ze mną,no niecałkiem bo ja pracuje na 16 i zawsze go podrzuce do koleżanki a mąż go odbiera jak skończy prace,też zaczyna się buntować że nie chce ale co zrobić.Ja mysle że to jest taki mały bunt dwu-trzylatków:tak:tylko jak on będzie długo trwał?:-DTam gdzie teraz mieszkam już nie mają miejsca w playgroup,(a chciałam Ci Isunio powiedzieć że własnie mieszkamy w mieszkanku counsilowskim).
Mia 26 a ty kiedy dołączasz do nas do Szkocji?a może już jestes ?:-)
Trzymajcie się cieplutko dziewczynki w te chłodne dni.;-);-);-)

reklama
witam dziewczyny:-):-):-)
dawno do Was nie zagladalam:zawstydzona/y:jeszcze troche a do was dolacze w szkocji mamy bilety kupione na 1 lutego wprawdzie to jeszcze troche ale szybko zleci:-):-):-)
pozdrawiam

Do góry