reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej wszystkim........:-) dlugo mnie nie było.....dużo się działo u mnie ale już coraz więcej spokoju i bezpieczeństwa :-)
dla obeznanych w mojej sytuacji - mieszkamy sami - udało się .....ogólnie podsumowując - jestem happy i Kuba też (biega skacze śmieje się - inny dzieciak :-)) i jeszcze raz dziękuję za wsparcie !!!!! ( Misialula, Emilkaqq, Doveinred, Emilia, Agnieszka :happy2: )

Witam wszystkie nowe mamuśki - miło Was poznać.....chociaż jak już czytam wstecz co i jak u kogo to nie takie "nowe":tak:
dużo się dzieje na forum - nie da rady nadrobić zaległości.......niby 3 tygodnie.....a jednak strasznie dużo wydarzeń u każdego cosik......ja mam teraz interek na karte i jest baaaaaardzo wolny - wrrr...., gg nie daje rady skype to samo....no ale to nic dobrze ze jest bo jeszcze pare dni temu nie miałam nic i jak bez ręki.....człowiek jest uzależniony od ineternetu w tych czasach - hehe....
Emilia gratulacje dla Asiulki !!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!! Jak szybko !!! Spryciula z niej!!!
Ewa - obyśmy były bogate za wczorajszą reakcję w sklepie - heheh ale widziałyśmy sie tylko raz więc.......bylo cięzko ale dalyśmy radę :-) potem długo myślałam nad tym....hehe.....dobre.....
pozdrowionka wszystkich - jeszcze z Lochend Road ;-)

reklama
Ach........my to sie zawsze wyczujemy na kilometr :tak: zdrowiej Nadka bo Kuba stęskniony nudzi sie w domu i gada sam do siebie - bizi bizi blili bli bli.......:-D

Magdziarz, witam z powrotem i jeszcze raz gratuluję synka. Mam nadzieję, że zamieścisz wkrótce jakies zdjęcia swojego skarbu :tak:
Ejdżejka, ciebie również witam ponownie na forum. Super, że w końcu wam się układa, myślę, że teraz już będzie z górki, życzę wam tego.

Dzięki dziewczyny za rady odnośnie oczka małej, soli fizjologicznej, rumianku i wody próbowałam i nie działają, a lekarz za każdym razem mówi, że samo przejdzie :baffled:
Im tu, widzę, wszystko samo przechodzi, naród wybrany normalnie :dry: Ale menadżerka powiedziała mi, że mam iść jeszcze raz do lekarza i nawciskać mu, że byłam w aptece, żeby kupić małej jakieś krople, ale sprzedawca powiedział, że to musi lekarz obejrzeć, bo wymaga leczenia... Ciekawe, czy zadziała

A więc w końcu mamy wiosnę :-):-D Cieplutko na dworze, więc się włóczymy, mała odzyskała apetyt dzięki temu i śpi lepiej- właśnie zasnęła i pośpi już do rana- ale fajnie :-D:-D
Foxia- bardzo chętnie wpadnę na kawkę, albo wybiorę się z tobą na spacerek, dziś nie wyszło, bo dentystę musiałam załatwić, ale następnym razem na pewno się uda :-D

Emilia, gratuluję, teraz naprawdę oczy naokoło głowy będziecie musieli mieć ;-)

A jak tam zdrówko tych, co się kurują z przeziębienia?

Matka wstrzykuje 8-latce botoks! Nowa moda?! - Kobieta - WP.PL

czas zainwestować w botox :baffled::baffled: :szok::szok:

Ostatnia edycja:
Wiosennie się zrobiło, Maja codziennie po powrocie z przedszkola musi godz pospacerowac, wogle nie chce wejśc do domu, przynajmniej czas jakos mija.
A ja mam doła

Vampira mój mały też miał problem z oczkiem też ropiało i to dłuższy czas również próbowałam wszystkiego i nic ciągle wracało aż usłyszałam o masażu oczka robisz takie koło od zewnętrznego kącika oka do wewnątrz i wewnętrzny kącik lekko naciskasz tak kilka razy dziennie jeżeli to kanalik jest szansa że puści i wszystko wróci do normy nam od razu pomogło a mały męczył się ze dwa miesiące zaczęło się jak miał ok 6 tygodni z tego co pamiętam - spróbuj może się uda pomóc
Ejdżejka no spotkanie było super a ja twoje maleństwo poznałam ( to te oczka) super że już na swoim jeszcze raz gratulacje teraz to juz tylko lepiej będzie

Witam się dziewczynki o poranku :-)

Victor od kąt zaczęło się robić widno za oknem wcześniej , to wstaje mi o 6 rano :cool:, zaraz idę jakieś śniadanie robić.

Wczoraj byłam na kontroli u położnej, ciśnienie miałam jeszcze wyższe , i więcej białka w moczu, położna od razu przez tel. załatwiła mi tabletki na nadciśnienie i dzisiaj rano m pójdzie mi odebrać ,29 marca znowu mam wizytę a 4 kwietnia mam spotkanie z konsultantką , wiecie może kto to jest ???

Dzisiaj mam usg i martwię się czy z maluszkiem przez te paskudne wyniki , jest wszystko ok :-(

Choróbsko powoli przechodzi ale nadal nos mam zawalony.

Ejdżejka nie kojarzę cię, ale super że jesteś i mimo że nie wiem co się stało to dobrze że już jest lepiej ;-)

Witam i ja. Zapowiada sie koljeny ładny dzien.
Menia na pewno wszystko bedzie ok
Ejdżejka nie wiem co sie stalo, ale dobrze, że wszystko sie ułożyło

reklama
:-)hey malo postow piszecie bo pogoda ladna i nikt w domu nie siedzi :-) my idziemy dzis na szczepienie choc alan kaszle i katar jeszcze ma ale poprosze zeby go lekarz zbadal przed szczepieniem zobaczymy jeli lekarz go nie zbada to go nie zaszczepie i juz ;-)

Do góry