reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam:-),no dzisiaj pogoda juz nie jest taka ladna jak wczoraj;u mnie wogole niema slonca tylko ciemne chmury:-(

Magdziarz gratulacje:-)
Anitha Moje dzieciaki dostawaly te listy na to szczepienie bo sa w tzw.grupie ryzyka;bo sa astmatykami.
Gwiazdeczka Zgadzam sie z dziewczynami najlepiej przelozyc to szczepienie,az twoj synek bedzie zdrowy.

Dziewczyny,zdrowia zycze:-)

reklama
Z mojego okna wyglada calkiem niezle:)
Wczoraj mialysmy szalony dzien:)Najpierw sesja foto z Inomati.Dzieku wielkie za cieple powitanie i swietna zabawe.Dostalam juz kilka fotek i sa niesamowite:)Dzziewczyna ma talent!!
No a wieczorkiem wybralam sie na koncert Buena Vista Social Club.Rewelacja...
Asi tez ropialo wczoraj oczko.Dzis narazie nic nie widac.
Lece do pracy.Na cale 4,5 godz.hahahahah czysty relaks

Dzień dobry kobietki :-)

U nas słoneczko nawet zawitało do okna, i chyba jest nawet cieplej niż wczoraj.

Ja sie troszkę lepiej czuję, ale nadal jadę na czosnku i mleku z miodem, małemu zrobiłąm wczoraj syrop z cebuli bo troszkę pokasływał ale już jest dobrze :-)
Jutro do pracy tez nie idę , wolę się wykurować, jutro jeszcze czeka mnie wizyta kontrolna u położnej , ciekawe jak moje ciśnienie i mocz ? No i w czwartek również mam wolne i usg o 14.00 Boże żeby tylko z maluszkiem było wszystko w porządku , pierwszy raz zobaczę mojego słodziaka ;-)

Victor niedawno padł a ja powoli szykuje obiad, nie wiem jak to zrobię ale nie mam wyjścia :cool:

Hej Dziewczyny- ale wy produkujecie posty- z prędkością światła- nie nadążam za Wami hi hi:)
Magdziarz- gratulacje:))
Emilko- ja Wam również bardzo, bardzo dziękuję- jesteście super Rodzinką:)) a Asiula jest cudna:)) (i dziękuję za komplementy:zawstydzona/y:)
Za wszystkie chore mamusie (i przyszłe mamusie) trzymam kciuki- idzie wiosna, będzie cieplej to i choróbska pójdą precz:))
A miodek, syrop z cebuli i czosnek- niezawodne na przeziębienia:))
Julka miała wczoraj dzień wprowadzający w przedszkolu- i szczerze mówiąc- zachwycona to nie jest- przewiduję, że ciężko będzie:)) - ale co tam- musimy dać radę jakoś:)) Uciekam za chwilkę do pracy- wrócę wieczorkiem nadrabiać zaległości w waszych postach:))

Tadam! :-) To ja :tak: nawet nie będę udawać, że nadrobiłam forum, ale piąte przez dziesiąte poczytałam ;-) dzięki Dziewczyny za gratulacje, poród nawet taki straszny nie był, bo się zaćpałam gazem i jeszcze epidural dostałam :rofl2: mój Łukasz i wszyscy lekarze i położne, którzy mieli ze mną kontakt, mieli ubaw niesamowity :sorry: no, ale ważne, że Franek już w końcu JEST i to w dodatku jest piękny, spokojny i w ogóle idealny :-D jak każde pewnie dziecię dla swojej mamy ;-) ale żeby nie było za różowo, mam masakryczny problem z karmieniem, bo najwyraźniej źle chwyta i już całe brodawki poranione... :baffled:

Ostatnia edycja:
Madziarz na dole leith walku, przy basenie jest Dr Bells.Tam w poniedziali sa spotkania dla mam karmiacych piersia.Polozna rozmawia i radzi jak karmic.Bardzo fajne miejsce, ja bylam jak Asiula miala tydzien.

No i koniecznie kup sobie masc na te poranione sutki bo sobie diabelstwa mozna narobic....
A pogoda dzisiaj booooooska :-) wiosna wiosna wkolo lalalala :)

reklama
Do góry