gwiazdeczka27
Fanka BB :)
dziewczyny wiecie moze gdzie moge zrobic prywatnie testy na alergie alanowi???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie ta zoltaczka i wszystko bedzie ok. A wyobraz sobie ze moja miala dokladnie taka sama wage jak sie urodzilaHejka.
U nas dobrze. Wczoraj bylam w szpitalu ba maly ma jeszcze zoltaczke ale po badaniech wychodzi ze jest wszystko dobrze i nie musi byc pod lampami.
Duzo je i przez 9 dni przytyl pol kila wiec ma teraz 3.91kg :-)
mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie ta zoltaczka i wszystko bedzie ok. A wyobraz sobie ze moja miala dokladnie taka sama wage jak sie urodzila
a w ogole to zapomnialam napisac o fajnej historii, ktora nam sie zdazyla jakies 2 dni temu. Teraz jak sobie przypominam to chce mi sie smiac ale wczesniej mialam inne odczucia. Otoz moja spoldzielnia zeby zapobiec wandalizmom zabija okna w pustych mieszkaniach. Ja wracam z pracy i z daleka widze te dechy ale nie skojarzylam ze to w moim mieszkaniu...doszlam blizej i normalnie mnie zatkalo. Wchodze do mieszkania (cale szczescie ze jeszcze zamkow nie wymienili) a tam kompletna ciemnosc i duchota bo akurat w ten dzien sie cieplo zrobilo. Dzwonie od razu do spoldzielni a oni ze jest po 17 i juz maja biura zamkniete i musze czekac do jutra... Mezowi udalo sie wyjac deski z dwoch okien ale reszta zostala i nawet nie mozna bylo otworzyc okna bo zawadzaly. Nastepnego dnia przyjechali "fachowcy" ktorych wezwalam i powiedzieli ze zle im w biurze powiedzieli bo mieli zadeskowac 40E a nie 48E.
Teraz za kazdym razem jak bede wracac do domu to sie bede zastanawiac czy nie czeka mnie jakas niespodzianka hehe