reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

azorek - ale to dla mniejszych dzieci . Nie wiem czy Amelka bedzie maiala radoche z zabawy. Mysmy raz byli i nie dla nas bo balam sie ze Barnim potrampie dzieci do okola :-D i halas robil.....

vampiria- wspolczuje . Ja wiele razy chcialam by moi sie rozwiedli bo to strasznie trujacy zwiazek ale nic nadal sie mecza ze soba i mowia ze sie kochaja- spoko .... Dobre to ze tam nie mieszkam.

Ostatnia edycja:
reklama
A mnie ostatnio dzieciaki z sąsiedztwa rozśmieszyły. Wyglądam sobie przez okno i widzę, że ganiają za moją biedną kicią. Kicia moja boi się obcych jak diabli, więc wyszłam ją zawołać. I pyta się dziecię : "To pani kotek?" No, mówię, mój. "Ahaaaaaaa. Bo mysleliśmy, że bezdomny, bo taki chudy i tam w dziurze pod blokiem śpi " :szok: No ręce mi opadły, bo może nie jest taka wypasiona jak kot sąsiadów, który nie chodzi, tylko się toczy, ale nie jest aż taaaakaaa chuda. Wyszło, że kota głodzę, zaraz mi spca na głowę wejdzie... :hmm:

Emila- no w to to nie watpie :) ale jak bedzie musiala biegac za Amelka by nie zrobila nic maluchom to i tak se nie pogadacie :) Ale potem zawesze na kawke mozecie wyskoczyc. Albo goraca czekolade- dobra jest w John Lewis - jammmi jammmi

Vampiria- ale sie rozesmiam....dobre- uwazaj teraz bo moga zadzwonic!!!!
Moja znajoma tez ma takwypasione koty ze chyba wiecej od Barnima waza!!!

azorek - ale to dla mniejszych dzieci . Nie wiem czy Amelka bedzie maiala radoche z zabawy. Mysmy raz byli i nie dla nas bo balam sie ze Barnim potrampie dzieci do okola :-D i halas robil.....
a widzisz bo mnie tam ciagnie kolezanka ktora ma dziewczynke o miesiac starsza od amelkowny. i ona mowi ze jej mloda ladnie sie tam bawi wiewc nie pytalam w jakim wieku dzieciaczki tam sa:D jakos z gory zalozylam ze takie jak te nasze pedraki:D

reklama
a widzisz bo mnie tam ciagnie kolezanka ktora ma dziewczynke o miesiac starsza od amelkowny. i ona mowi ze jej mloda ladnie sie tam bawi wiewc nie pytalam w jakim wieku dzieciaczki tam sa:D jakos z gory zalozylam ze takie jak te nasze pedraki:D
No w czwartek masz od 0-1 roku a w poniedzialki od 0-3 lat ( tu prychodza wlasciwie od 1-3 lat)

Pojdziesz i zobaczysz - u mnie odpadalo - Brnim za stary

Ubralam malego i idiemy. Nie spal wogole wiec teraz energia go rozpiera - wiec wychodze

Do góry