reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
tak i znowu ten snieg... choc mam nadzieje ze nie bedzie lezal zbyt dlugo bo u nas smieci nie jezdza od miesiaca, po ostatnich sniegach jeszcze sie nie ogarneli a tu od nowa...

Chyba u nas wszystkich taki przedswiąteczny czas się rozpoczął i wszystko tzreba zrobić zaplanować bo z dziećmi to nie jest takie proste iść do kuchni i zrobić niestety ktoś musi być z maluchami bo one ( przynajmniej w mojego synka przypadku) nie siedzą same dłużej niż 10 min zaraz jest krzyk gdzie jest mamusia albo tatuś
Ja jeszcze ide jutro i pojutrze do pracy więc zabiegana będę fest

Jak sie jest poczatkujacym to wypadaloby sie przywitac...a wiec Witam wszystkie mamusie ze Szkocji;) troche sie tu jeszcze gubie ale mam nadzieje,ze mi sie spodoba i zostane tu z Wami na troche dluzej... Pewnie byl juz poruszany taki temat o ktory chce zapytac, ale moze ktos moglby powtorzyc...a mianowicie: czy ktoras z mam wie gdzie moge znalezc w edim fajne playgoupy dla dzieciaczkow. Moja coreczka Nadia ma 1 rok i 2 m-ce i baaardzo chcialabym aby spedzala troche czasu z innymi dziecmi... z gory dziekuje za info. pozdrawiam:)

WItam
daj znac gdzie dokladniej mieszkasz to latwiej bedzie cos dopasowac:)
Wiekszosc dziewczyn z Ediego mieszka przy Leith Walk i Easter Rd.Najlepsza grupa jest w Destiny Church http://www.destinyedinburgh.com/.Teraz maja przerwe ale wracaja od 13 stycznia.
Sa tez spotkania w bibliotece na Mc Donald Rd ( po pol i po ang).Jakas grupa na dole Leith Walk, przy Lidlu.

reklama
Do góry