reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

skanowanie0017.jpg
przepis na makowiec. Jeszcze mam przepisy na jalbecznik-babke-serniki.

Fajnie bylo sie spodkac razem na imprezie Mikolajkowej :);-):-) Caluski dla wszystkich .....

reklama
Hej
Dzieki Deveinred za przepis,na razie to tylko na makowiec potrzebuje:-D na inne mam przepisy ale nie ma za bardzo czasu na pieczenie.
A ja juz sie wkurzylam od poniedzialku siedze i czekam na kuriera,wyczytalam na stronie ze dwie nie udane proby doreczenia:no: co za matoly najpierw zadzwonilismy do tej firmy to dali nam numer do centrali oczywiscie nikt nie odbiera no i wczoraj znowu zadzwonilam do tej firmy i babka sprawdzila i okazalo sie ze byl u sasiadow ale oni nie podpisali paczki wiec juz nie zadal sobie trudu zeby zadzwonic tylko nie wiem po co podawalam ten numer tel i malo tego mial go na kartonie,jakby nie mogl zadzwonic i sie upewnic gdzie ma dostarczyc skoro wie ze to pomylka,no i dzis ostatni dzien czekam bo powiedzieli ze moze dostarczy jak nie to jutro sama musze sie pofatygowac choc to nic pewnego bo ponoc ma spasc snieg wiec juz sie przygotowuja do zamkniecia oddzialow,nie pali nam sie tak ale wkurza mnie to ze 3 dni juz siedze i czekam a tu nawet tel:wściekła/y:

Bardzo dziekujemy za Mikolajkowe spotkanie:)Bylo super,moj niuniek padl zaraz po powrocie:)Oby czesciej:)
Dzieki Gasiorek i Doveinred za przepisy,ja chyba na swieta zrobie tylko sernik,ale moze na Sylwestra wyprobuje ktorys z przepisow.

Ostatnia edycja:
my juz w Polsce ale niestety ominela mnie impreza mikolajkowa i bardzo zaluje....ale moze jeszcze raz mnie ktos zaprosi to tym razem napewno przyjde :)

W Polsce mnostwo sniegu wiec wozek narazie poszedl w odstawke i jezdzimi sankami.
A i jeszcze tylko powiem ze udalo nam sie przeprowadzic cale mieszkanie razem z meblami, umalowac i polozyc podlogi w tydzien. Wydawalo mi sie to niemozliwe ale jednak sie udalo. Teraz jak wrocimy to czeka nas tylko rozpakowywanie

witam sie.
Emilka no mikolaj super:D nawet sie wzruszylam ja nie mam rodzenstwa i nikt mi takich nie wysyla buuuuuu
Paczke dostalam i jednak jechala 14 dni zamiast 3-5:/ ale mnie dostarczono prosto do domu choc musialam pomagac panu bo rodzice wyslali pake w tak ogromnym pudle ze mi pol kuchni zajmuje :O Gosia a to twoja firma dala ciala---sorry placi sie im za odebranie i dostarczenia na podany adres!! jakie kurna gadanie ze sama masz odebrac?? tewoja wina ze kierowca debil i adres pomylil??!! a telefonow to chyba zaden kurier nie uzywa bo im czasu szkoda choc tel firmowy zawsze maja przy sobie!!
I mikolajki mialyscie super:D renifer wymiata heheheheh i fakt jak ola wspomniala- mnie to ten mikolaj znajomo wyglada ;]
znikam do obowiazkow zagladam ale mniej pisze bo moj teraz ma nienormowany czas pracy a czasem pracuje z domu:/ ja nie nauczona jestem ze on caly czas jest i mam tego dosyc ehhh ciagle mam pelno roboty kolo niego :/ jak kolo amelki tyle ze jemu pieluch nie musze zmieniac hahahah sam se zmienia:D ;]

Ja juz chyba sie nie wypowiem o tej firmie,jedno wiem pierwszy i ostatni raz zamowilam kuriera.Wczoraj wieczorem zadzwonilam i powiedzialam ze kuriera nie bylo i ze chce sama ja odebrac w d... ich mam chce ja po prostu zabrac i miec z glowy,powiedziala ze zorganizuje odbior,mielismy jechac po 11 no idzis rano zadzwonili i powiedzieli ze za duzo paczek,nasza musza dopiero wygrzebac wiec jak juz bedzie gotowa to prawdopodobnie oddzwonia ale nie wiedza czy dzis,no oczywiscie nikt nie zadzwonil wiec sama zadzwonilam i jak zwykle ta sama spiewka i zadzwonilam na centrale po 3 godz sie dodzwonilam:wściekła/y: i jutro ok 10 mamy zadzwonic i sie dowiedziec kiedy odebrac,to tyle nawet sie nie nastawiam ze jutro ja odbierzemy,jedna wielka parodia:no:
Azorek ja to bym chyba w siodmym niebie byla jakby moj maz byl tyle w domu:-) :-D no ale teraz bedzie mial urlop wiec juz sie nie moge doczekac

Ostatnia edycja:
Czesc
no mikolajki sie udaly.Chce tylko wyjasnic, ze organizowala je moja kolezanka "z podworka" dlatego nie spotkalysmy sie tam wszystkie.A szkoda...w przyszlymm roku wynajmiemy jakas salke:)
stroj mikolaja dzis z Asiula zakupilysmy wiec jesli ktos jest chetny na fotke to zapraszamy-kawalek ciasta tez sie znajdzie.
Jutro idziemy do hv na bilans 6-miesiecznego malucha:)co prawda Asia ma juz 9 ale co tam...troche im to zajelo.banda patalachow!!!!
Gasiorek ja juz kilka razy wysylalam paczki ale nie mialam jeszcze takich problemow.szooooooooooooooooooook

reklama
Do góry