reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Hey

Masakra jakas, a zimno jak cholera ,cala noc bylo minus 16, a teraz tylko minius 11 brrrrr:szok::szok:

Ja zajeta, vhoinke wlasnie rozlozylam i tworze ozdoby na choinke:-D:-)

Pozdrawiam zimowo!

Ostatnia edycja:
hejka:-D Amelkowna na choince tylko babki buja albo kopie hihi tatus z nia w pilke gra w domu codzinnie to jej sie myli;-):-D nie uwierzycie : PIEKE CIASTO:-D:-D:-D jestem beztalencie w pieczeniu hihi ale sie uparlam bo mi sie zachcialo:-)
ja balkon mam caly w lodzie pokryty a wczoraj lukasz stracal sople dlugie na pol metra i grube jak reka:szok::sorry2: co z tego ze ja swoj balkon odsniezylam jak sasiad ma pelno sniegu + do niego z dachu leci:szok: a balkony mamy ni eosloniete i do tego dechy gole i miedzy dechami przerwy na pol centymetra zeby bylo weselej:no:
jak weszlam dzisiaj na balkon to nie wiem czy to dechy trzeszcza bo nasiakniete woda i zamarzniete czy lod peka:baffled::szok: ehhh ale mrozno sie zrobilo... w polsce dalam rade 2 mce w temp -25 i jakos cieplej mi sie wydawalo...tu chyba sie gorzej takie temp niskie odczuwa bo powietrze bardziej wilgotne:eek:
babcia nadal paczki nie dostala:no::wściekła/y: wyslalm kalendarz z amelkowna i ktos sie nie bal i zaj*** pierdzielona poczta polska:wściekła/y: jak nalepka ze z uk to se kradna jak chca:wściekła/y:i cieple butki dla babci (na wozku inwalidzkim jezdzi) i tabletki nikotynowe dla mamy bo duzo jara ehhh i wszystko szlag trafil a wyslane bylo przed sniegiem!!!! wyslalam 13 listopada...moze data pechowa:confused::no:
uciekam bo mloda sie budzi i jeczy w lozeczku. Olu nie mam jak sie zalogowac na emaila bo cos sie popieprzylo. wysle ci jak tylko odblokuja strone:tak::-D

dziewczyny ja normalnie wysiadam nerwowo. Maja zrobiła się straszna, nic przy niej nie można zrobic a ja już drugi tydz w domu z dziecmi siedze. normalnie porazka. Niech ta zima sie skonczy i moze jakos wrocimy do normy bo ja tak dlugo nie pociagne

Moje dzieci już w łóżkach, na szczęście a ja nie wiem co ze sobą zrobi,a w domu. Jak ja nie lubie byc sama. Mam nadzieje ze to jest jednorazowy wyjazd mojego J.

azorek84 ja tez raczej jestem beztalencie jesli chodzi o pieczenie ciast ale dostalam przepis od kolezanki na ciasto marchewkowe i w sumie mozna powiedziec ze jest zdrowe bo i marchewka i platki owsiane a tluszczu nie za duzo. Natalce bardzo smakowalo i nic jej po nim nie bylo :)
Dzisiaj malarze skonczyli prace a jutro przyjada polozyc dywany. Nie spodziewalam sie ze to bedzie takie drogie. Na tym mieszkaniu mamy panele i zawsze wydawalo mi sie ze wlasnie takie dywany beda duzo tansze od paneli a tu jednak jest odwrotnie jak sie wliczy polozenie i ten podklad pod dywan. Ale mam przyjamniej nadzieje, ze troche nam posluza.

justaa my kladlismy bez podkladu sami mierzylismy i kladl kolega ktory jest szkotemi pracuje jako carpet fitter-wylozyl nam wykladziny za flaszke whisky :D a za wykladziny takie byle jakie zaplacilismy 3 lata temu 380Ł a mieszkanie ok 75m kw :O

Ja też jestem beztalecie jeśli chodzi o ciasta. Na palcach można policzyć ile razy coś upiekłam a ponad połowa to z torebki. Kasiarka fajnie wygląda ten sernik, chyba zrobię na święta. A jak mi wyjdzie ten i będzie dobry to będę go robić bo mój J bardzo lubi sernik.
Wczoraj wieczorem poszeleliśmy na sankach, jedyny plus tej zimy.
U mnie sprzątania ciąg dalszy, poprzestawiałam Kubie pokój i teraz tam trzeba posprzątać.

reklama
Czesc
dziewczyny!!

a ja znowu to cos zawsze tworze he od kad mam nowy piekarnik ciasta na zawolanie:0

azorek, to gratuluje odwagi i powodzenia, pieczenie nie jaz az takie trudne.

Ostatnia edycja:
Do góry