reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Ewa to jakaś masakra, współczuję, dobrze że przynajmniej mały był grzeczny. Ja ze swoimi dziećmi sobie tego nie wyobrażam.
Co do sanek dziewczyny to koszt sanek z przesyłką to 30 funtów, ja jutro zamawiam i na niedziele mają być
Mi dzisiaj kurier dowiózł paczki które wysłane były z Polski w środę
U mnie też nie lepiej, na naszych osiedlach tyle co każdy sam sobie odśnieżył, do pracy jakoś dojechałam, jutro mam wolne i szkoły prawdopodobnie też zamknięte, ciekawe co w środę będzie

reklama
Co do kurierów to 20 funtów za 30 kg to nie dużo, ja znam kuriera który bierze za kg 1,50 ale to nie wychodzi taniej tylko opłaca się jak są większe gabaryty a waga mniejsza
A te sanki plastikowe niby fajnie wyglądają ale jak jakoś do tego nie jestem przekonana, mój sąsiad ma i mówi że nie są fajne

Isabell oby doszla paczkja na niedziele :D bo przy tej pogodzie to pocztonosza u nas niet hehehe w ogole tylko dzieciaki po dworze lataja :D i wielgachne iglo postawili:D a ja dzisiaj mialam dostac moje zamowienie z lasenzy i dupka:/ ehhh kiedys dojada co nie ;]

isabell zaraz cykne fotke i wstawie zeby pokazac Ci dla czego u nas od soboty nikt z pod bloku ni ewyjechal :D sypie to malo powiedziane hehe

Edit: fotka stan z godz 11.37 :D

Załączniki

• Photo0820.jpg
    Photo0820.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
ale wczoraj sasiedzi lopata machali pol dnia hihi i dzieciaki z osiedla nazbieraly sniegu na olbrzymie igloo heheh a ile jeszcze tego zostalo :D ale fakt ze drzwi od klatki sa otwarte bo tak sniegiem zasypalo ze bylo by ciezko otwierac a i wczoraj w nocy przez godzine chyba padal u nas deszcz ze sniegiem :S dziwna ta pogoda :O
Emilia mam nadzieje ze nie gnijecie na lotnisku i ze juz w polandzie jestescie :)
Isabell to jak macie 2x wiecej to oby twoje sanki doszly jak najszybciej:D z wozkiem to ja sobie nie wyobrazam teraz smigac hihi

Edit: drugi dzien mam mdlosci :S i jakos mi slabo :S oby nikt nie zagoscil we mie bo nie jestem gotowa na to :/
uciekam robic gofry bo mi sie zachcialo :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry