reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej dziewczyny :-)

Troche to trwalo ale wreszcie znalazlam to forum i czuje sie mniej samotnie, wyglada na to ze jest w Szkocji duuuuzo polskich mam :-)
Ja mieszkam pod Glasgow w Kirkintilloch i mam 4,5 miesiecznego synka Jakuba.
W chwili obecnej zeby nie nudzic sie samej w domu chodze na spotkania "Mother & Toddler", ale szkotki maja troche inne podejscie do wychowywania dzieci niz my.
Slyszalam i czytalam na stronie, ze w Domu Polskim w Glasgow sa takie spotkania dla mam i dzieci. Czy ktoras z was wie cos na ten temat ?? Czy warto isc ??

Pozdrawiam
Magda

reklama
Czesc Magda :)
Tu jest troche nudno, wiec polecam inna stronke Mam w szkocji. W dziale zdrowie i uroda jestesmy :D
132q465244

Kubus jest sliczny :D

Pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
Witam dawno mnie nie bylo ale z mala maruda zawsze jest cos do roboty ostatnio byla przeziebiona katar kaszel troche marudzila dobrze ze temperatury nie bylo.
Dzisiaj nawet sniezek padal fajnie tylko polezal moze pare minut i po sniegu
Mamy co porabiacie bo ja sie nudze mala znowu wymysla z jedzeniem nie wiem o co jej chodzi:-(. HW powiedziala ze mala poprostu nie lubi mleka albo zeby sie zaczynaja nie wiem chyba zmienie mleko i zobacze
pozdrawiam

Karola a moze smoczek ma za maly otwor. Moj Kuba zaczal wybrzydzac i kombinowac z butla i okazalo sie ze musialam kupic kolejny rozmiar smoczka do butelki "3+" i jak reka odjac je ladnie i szybciutko.

Hej witam wszystkich,

Kurcze szkoda, że tu tak pusto jeszcze kiedyś byl tu ruch a teraz. pewnie tak to dziala jak ja zaglądam i widzę, że nikt nie pisze to też mi się nie chce.

Adaś w porządku wlazi wszędzie, co jest dla mnie bardzo męczące ale trzeba przeżyć.
Ja zaczęlam college wreszcie się wybralam. i bardzo dobrze bo siedzę w domu i naprawdę popadlam w jakąś deprechę. dobrze, że moja mama przyjeżdża w środę to będę miala towarzystwo.

Ja zaczęlam college wreszcie się wybralam. i bardzo dobrze bo siedzę w domu i naprawdę popadlam w jakąś deprechę.
Ja tez bym chciala do collegu:tak::tak::tak: moze od wrzesnia mi sie uda na part-tima:confused::confused::confused:. Mala tylko bede musiala poslac do przedszkola, a nie wiem czy jej sie tam spodoba, bo we wrzesniu dopiero skonczy roczek....Ale dobrze zeby oswajala sie pomalutku z ta Szkocka dzieciarnia. Napisz prosze Jade czasami jak Ci tam idzie:-). Moja kumpela chodzi i zadowolona:-D:-D:-Dze hoho.

Ja tez tu czasem zagladam, ale tu cisza:szok:

Lece z mala na spacerek, mialysmy isc na 'mum to mum', ale chyba dzis sobie odpuszcze,bo kartki na walentynki musze kupic:angry::angry::angry::angry:calkiem sobie o tych walentynkach zapomnialam.....

Hej dziewczyny
U mnie leci dzien za dniem az mnie to przeraza juz zostalo mi 26 dni do cc,boje sie jak cholera do tego przeziebilam sie strasznie i nawet dostalam antybiotyk:szok:
asiu pamietam czasy jak pisalysmy we 3 i fajnie bylo:-) ale teraz Wy z iza za biegane ja lada dzien tez nie bede wiedziala w co rece wlozyc:tak:ale moze jakos damy rade utrzymac forum bo jakos ja w inne nie moge sie wbic:-) tu jestem od samego poczatku i tak juz zostane:tak:
pozdrawiam

basiu witaj ... to juz tylko 26 dni szok ... dopiero pisalas ze w ciazy jestes :sorry2:ale czas leci!! kiedy masz sie dokladnie do szpitala stawic?? bierzesz meza ?? no i jak z tlumaczem, p[otrzebujesz, bo oni sporo informuja i wypytuja przed zabiegiem!! aaaa jak nowa chatka??

asiu tylko nie deprecha no cos ty, zaraz bedzie wiosna i lato, a mama juz pewno jest !! ... adas niezly urwis ;-)

magda, kate wy chyba tez wrzesniowki bo kojarze was z wrzesniowek 2008 ... a moze cos myle :sorry2:

u nas sypie, szkoly odwolane, ludzie co za kraj, -3 i panika ... u was tez snieg??
a ja do tego zatoki, @ i mala przeziebiona a do tego przesypiala slicznie juz nocki i zaczela znow sie budzic, chyba trzeba zaczac dokarmiac ...

reklama
Do góry