reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Martka ja zawsze wczesniej sie umawialam.
Emila z tego co wiem to nie trzeba szczepic jadac na wyspy kanaryjskie,wyjatkiem sa jakies wycieczki egzotyczne i tym podobne,zadna z moich kolezanek nigdy nie szczepila swoich dzieci.
Ja mialam wlasnie problem z Piotrusiem bo zaczelam od owocow i potem juz nic nie chcial innego,musialam odstawic na troche i zaczac wszystko od poczatku no ale czlowiek uczy sie na bledach:tak:
Piotrek czasami do tej pory nie chce gryzc,czasami mieli i mieli albo mysli ze mu sie samo rozpusci.widze ze troche leniwy jest,nie je jeszcze sam lyzeczka i jak probuje go uczyc to nie chce tylko czeka az mu podam,wiec po malu zaczynam go uczyc bopozniej to wszystko bede musiala mu podawac:-D

reklama
Emilia nie ma zadnych dodatkowych szczepien na wyspy kanaryjskie - ja tez juz sie dowiadywalam. Pytali tylko czy mam wszystkie obowiazkowe szczepienia te normalne i tyle. Tak nie ma zagrozenia malaria wiec tez nie trzeba sie martwic.

witam:-D:-D:-D nie ma torbieli:-D:-D:-D:-D:-D jupiiiii:-D:-D:-D:-D:-D
ja juz po szpitalu usg nie wykazalo juz zadnego paskudka wiec siedze w domkui sie relaksuje:tak::-)heheheh teraz sie ciesze ze nie dalam sie zoperowac te 3 tyg temu:tak:
Emilia a z praca....ekhmmm jaka praca?? ja bezrobotna przeciez jestem i nie ma sie jak do nich dobrac:zawstydzona/y::no:

do maroka wiem ze na cos tam dodatkowo szczepili:tak: zawsze lepiej sie upewnic ale jak widze dziewczyny "oblatane" wiec luzik:-)
uciekam przed tv bo mam trylogie egzorcysty do ogarniecia:-)

Azzorek super z ta torbiela, gorzej z praca.
brawo!zostawilam je w zlozonej budzie wozka!!!!!!i dopiero za 3 razem je tam zauwazylam!!!!

Ostatnia edycja:
Emilia pisz szybko co to sie siostrze porobilo....ja moze nawiedzona jestem przez ostatnie doswiadczenia ale u mnie 9 lat temu bylo tak jak torbiel pekl. 12 lekarzy stalo nade mna jak robili usg i przez 20 min nie mogli dojsc do tego co to bylo:szok: dopiero jak mnie otworzyli to sie okazalo ze torbiel:baffled: ale moze byc tez wyrostek:nerd: mam nadzieje ze nic powaznego i ze zbyt dlugo nie beda czekac tylko cos zrobia zeby pomoc:tak:trzymam kciuki za zdrowko siostry:tak:

reklama
Witam!!

Azorek, no gratulacje ty torbo. Wierzyłam w Ciebie!!;-) Jak widać twarda z ciebie sztuka!!

Emila, pisz co i jak z siostrą, jak się coś dowiesz!
Hii jak ja bym miała pisać, do was za każdym razem jak czegoś szukam, to gwarantuje wam, miała bym największą ilość postów!! ;-) :-D

Dziś miałyśmy zaległe szczepienie, mała była bardzo dzielna! Próbowałam małej dać dziś owsiankę po raz pierwszy! A się uśmiałam, krzywiła się, językiem wypychała z buzi na zewnątrz, aż na koniec, miała odruch wymiotny. Owsianki widać nie lubi, zupełnie jak tata!! No nic spróbujemy za jakieś 3-4 dni! Ciekawe czy z tym samym rezultatem?

A, dziewczyny dziękuję, za wyciągnięcie mnie z domu! Po wczorajszych wojażach, jakoś mi lepiej!!

Ewa mam bilet powrotny!! hii na 14! Ja wrócę, a Emilia i Asia polecą!!

Dobranoc

Do góry