reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

martka 55 to moj moje zalozenie do ktorego pewnie i tak nie dociagne, no chyba ze kg szybko beda leciec w dol, najlepeij byloby 51 tyle zawsze wazylam 50-51 ale to juz sobie odpuszczam bo jak dojde do takiej wagi to pewnie pozniej szybko mi przybedzie kilka kg. Co do kombinezonow to ebay lub allegro jesli ma ci kto zamowic i przyslac z polski. ja dla Kuby kupowalam i nadal kupuje na allegro, taniej i lepsze
azorek ja narzie nie mam zamiaru korzystac z tej diety 3d, zobaczymy jak mi teraz pojdzie, 4dni 4kg to warte wyrzeczen, jeszcze chociaz 3 i bede zadowolona, reszte bede mogla osiagnac cwiczeniami

reklama
Czesc dziewczynki ale cisza u Was i gdzie jest Emilia już powinna wrócić!!! mi został tylko jeszcze jeden dzień jutro i wracamy do domku jutro wszystkie zakupy do zrobienia i pakowanie bo o 11 w niedziele mam już wylot podczytałam u Was o lekach jakie warto wziąć i jutro zakupie. Buziaki do usłyszenia w niedziele wieczorkiem

Dotarłam do końca pierwszego etapu:-):-):tak:, a wczoraj już myślałam że się poddam, miałam dość.
Ja dzisiaj nie robiłam nic, leżałam i czytałam książkę. Tak mnie wszystkie mięśnie bolały, zimno i słabo mi było że stwierdziłam że odpoczywam póki mała w przedszkole, potem jak z nią wróciłam to też poszłam do łóżka a ona po mnie skakała. Jedyne co dzisiaj zrobiłam to zakupy a i tak pewnie o połowie zapomniałam. Udało mi się kupić chudy biały ser, wow nie podejrzewałam ze coś takiego tutaj mają i znalazłam w tesco cos takiego jak maize corn ale nie wiem czy to to co ma być
http://www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=256392413
Polenta (Coarse Cornmeal/Maize) 500g Gluten Free on eBay (end time 15-Oct-10 10:11:28 BST)
Jejku dziewczyny czasami mam dość, już dzisiaj powiedziałam że to nie sprawiedliwe, jedno dziecko już miałam takie co to za mną wszędzie chodziło i musialo mnie mieć do wszystkiego a teraz mam drugie jeszcze gorsze. Mała idzie za mną wszędzie i zaraz wisi na moich spodniach i marudzi, masakra jakaś. Tak już jest od jakiś 3 tyg że przy niej nic się nei da zrobic.

Hej
Jestem, jestem.Tyle, ze od powrotu z Pl jakos trudno mi sie zebrac.Ogolna deprecha.Nie zebym tesknila za Pl.Fajnie bylo, nawet tesciowa nie odstawila jakiegos numeru.Taka jestem jakas rozwlekla.Nic mi sie nie chce...

Cześć dziewczynki, powiedziałabym weekendowa cisza, ale ostatnio cały czas cisza tutaj jak w weekend. Ja dzisiaj do pracy nie poszłam, tak sie wczoraj fatalnie czułam że odpuściłam sobie.

Witam
Tu znowu cisza:-(
Myśmy wczoraj zaliczyli basen, nawet fajnie było, bo ja to ogólnie za basenem nie przepadam (nie umiem pływać, więc dla mnie to nic ciekawego). Maja była zachwycona i wogle z wody nie chciała wychodzić, chociaż już sina się zrobiła, a Kuba był w swoim żywiole.
A ja popadam w jakałś depresję, wszytsko mnie wkurza i wogle

reklama
Ja pomalu wracam do zycia:)
ehhh
chociaz pogoda zapowiada sie ladna,
Asiula na basenie wytrzymuje jakies pol godz, potem juz placz.Na ostatnich zajeciach udalo jej sie zanurkowac 3 razy:)swietnie to wyglada:)

Do góry