reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Azorek a jak dlugo bylas na etapie drugim? Ja cos czuje ze bedzie ciezko, juz powoli nie moge patrzec na te wszystkie produkty.
A mojej małej chyba zęby idą bo już drugi dzień ma rozwonienie i bardzo chce jeść, głównie na mleku jest no i bardziej marudzi

reklama
ja nie potrafie dietowac niestety:( po ok 4 tyg byl koniec diety bo sie pochorowalam a nie mam zamiaru przekladac wagi ponad zdrowie. z reszta teskni sie do pieczywa jak nie wiem co! i do serka zoltego :p ojjjj polecialam troche uuuch mam nadzieje ze smaka Ci nie narobilam :O
Ale trzymam kciuki DASZ RADE! tylko pamietaj ze dieta zdrowa i z rozumem trwa max 3 mce- potym czasie dopada deprecha,oslabienie,anemia i na diecie dukana mozesz miec problemy z nerkami! pij jak najwiecej mozesz bo dieta proteinowa bardzo zakwasza nerki i jak nie odsiusiasz to mozesz sobie zaszkodzic!

No ja też myślę że dociągnę co swojego założonego minimum, bo tak jak z wielu rzeczy mogę zrezygnowac tak z niektórych na dłuższą metę nie. Nawet jakby w tej diecie nie kazali tak dużo pic to i tak bym piła bo się chce jak cholera.
Misialula ja miałam to samo, co prawda trochę schudłam, ale nadal zostało 7 kg więcej niż przed ciążą a wtedy i tak było jakieś 4-5 więcej niż normalnie więc chcę osiągnąc chociaż to co przed ciążą a potem może jakiś fitness 2 razy w tyg żeby utrzymac efekty i nabrac miesni bo co prawda widze ze oponka na brzuchu sie zmniejsza ale skora wiszaca pozostaje

Ja dzisiaj zrobiłam wielkie prasowanie, posprzątałam górę, zrobiłam wielkie pranie i już nic dzisiaj nie robię. Muszę przygotować plan działania dla mojego J na weekend bo inaczej nic nie zrobi

A ja sie ciesze ze jutro ostatni dzien pierwszego etapu diety bo już warjuję, na ryby i ser biały już patrzeć się nie mogę, mięso też mi bokami wychodzi.

Cześc dziewczynki, normalnie nikt tu nie zagląda. Ostatni dzień pierwszego etapu, nareszcie, wczoraj waga stała w miejscu, dzisiaj kolejny kg, ale mam dośc. Kolejna noc z wieloma pobudkami, mala wędruje po łóżeczku, jęczy i 6.30 pobudka codziennie i już nie polezy, dzisiaj po godz zasnęła klecząc i wisząc na mnie ale tylko na 15 min bo jak ja próbowałam odłożyc to się zbudziła, pogoda znowu do kitu
A dzisiaj znalazłam taką dietę
http://www.dieta3d.pl/jak-schudlam?...|utmcmd=(not%20set)&__utmv=-&__utmk=181943847
Chociaż co do efektów na diecie bez wyżeczen to nie jestem przekonana. Zobaczymy, jak wymiekne to moze to kupie

Ostatnia edycja:
Dla mnie ta dieta Dukana, to na jakiś cud, 2 dni 3 kg!! Nigdy bym w to nie uwierzyła!A tu żywe dowody! Ja nie nadaje się na diety, aczkolwiek ta jest warta ryzyka i wyrzeczeń Iza mam podobnie jak ty, jak bym schudła 7 kg, to bedzie waga z przed ciąży. A jak jeszcze no 4-5, to bym miała swoje wymarzona wagę.

Taniec brzucha, to świetna zabawa, już czekam na kolejną środę! :-) :-D

Witam dziewczyny po dlugim czasie.ANITHA gratuluje mieszkania.AZOREK moja coreczka jak uczyla sie mowic to tez mnie pytala:"co to?"a wtedy powtarzala po mnie te slowa.Ja tez najchetniej zgubilabym kilka kilogramow,zawsze wazylam 49kg a teraz waze 55kg i chcialabym to zrzucic;ale u mnie zeby utrzymac diete to ciezko.Mam do Was pytanie czy wie ktoras gdzie dostane taki kombinezon na deszcz dla 3-letniej dziewczynki.

reklama
Witam dziewczyny po dlugim czasie.ANITHA gratuluje mieszkania.AZOREK moja coreczka jak uczyla sie mowic to tez mnie pytala:"co to?"a wtedy powtarzala po mnie te slowa.Ja tez najchetniej zgubilabym kilka kilogramow,zawsze wazylam 49kg a teraz waze 55kg i chcialabym to zrzucic;ale u mnie zeby utrzymac diete to ciezko.Mam do Was pytanie czy wie ktoras gdzie dostane taki kombinezon na deszcz dla 3-letniej dziewczynki.
:szok::szok::szok: nie marudz na swoja wage bo masz idealna!! ja cale zycie wazylam 45-50 kg! pod koniec ciazyn bylo juz 75kg po ciazy 70kg a teraz 62! jeszcze ze 4kg chciala bym zrzucic ale bez cwiczen nie da rady:zawstydzona/y:
a kombinezony sa np na ebayu: eBay - The UK's Online Marketplace

Isabell ja to sie zawsze balam takie diety cud przez neta kupowac bo mnie sie zdaje ze to nabijanie w butelke jest:nerd::dry:jak sprawdzisz na sobie to chetnie sie dowiem czy te 3D to przypadkiem nie 3 fazy Dukana hihi tylko przyspieszone;-):cool2: a teraz serio--jesli sprawdzisz na sobie takie cudo daj znac jak poszlo i co to jest:tak::-D

Do góry