reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej u nas tez pogoda sliczna,a Piotrus w koncu poszedl spac :-)
U nas Piotrek przechodzi ciezki okres,probuje chyba nas wycwiczyc ale jestem twarda i jakos musze to przetrwac:-D cos tylko mu sie nie spodoba to od razu ryk,pisk i na podloge a mialam nadzieje ze nas choc troche to ominie:-D juz czasami to mi glupio jak jestesmy np na placu zabaw gdzies mu nie pozwalam to dopieo sie dzieje,no czasami to mam juz dosc.
Dziewczyny zycze wam powodzenia w usypianiu,mam nadzieje,ze szybko osiagniecie cel bo wiadomo nie jest to latwe i czasami troche meczace.
Beti fajnie 2 zabki:tak: ja juz slyszalam od znajomej szkotki ze juz pare razy zdarzylo sie ze dzieci urodzily sie z zabkami:-)
Dziewczynki mam pytanie gdzie kupujecie buciki dla dzieciaczkow?znacie jakies fajne sklepy oprocz Clarks?

reklama
he

izabell, to pisz jak ci sie w tym robi obiadki.

U mnie baardzo szybko:)
wspolczuje ci problemow z zasypianiem.ale musisz byc twarda.

jussta, jak Natalka zachowywala sie w zlobku??

Ostatnia edycja:
justa czytalam ta ksiazke i wiem ze chodzisz do dziecka tam i spowrotem dopuki nie zasnie.. tyle z moj polezy (pobawi sie) w lozeczku a pozniej jest juz ryk. raz probowalam klasc go tak co chwile ale jak zaczol mi sie zanosic to odpuscilam. on jak juz zacznie sie drzec i wezne go na rece zeby uspokoic to juz sie nie da wlozyc spowrotem... mi usypianie nie zajmuje dlugo 5-15 min.

pogoda dzis super. dominik tak sie wylatal ze po powrocie jadl wszystko co wpadlo mu w rece :) po chwili nalalam zupy i pytam czy chce ale juz nie kontaktowal... polozylam go na sofie i to byl chyba rekord w zasypianiu 20 sekund!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha gorzej jak sie obudzi

Misialula ja narzie gotowała w halogen oven i jestem zadowolona, wczoraj robiłam wołowine a dzisiaj pulpety i ziemniaczki, kombiwar dostałam dzisiaj i zrobiłam w nim zupę, zrobiła się bardzo szybko. Właśnie jak długo gotujesz zupę i co jeszcze w nim robisz? Może masz jakieś przepisy?
Ja dzisiaj Maje znowu uspałam w łóżeczku. Najpier krzyczyłam i wstaneła, ale ją znowu położyłam, złapała mnie za rękę i zasnęła

misialula Natalka mnie bardzo zaskoczyla swoim zachowaniem w creche bo przez 2 godziny nawet ani razu za mna nie zaplakala. W sumie to miala tam tyle atrakcji, ze moze nie zauwazyla, ze mnie nie ma :) A ja w tym czasie bylam sie na kursie kilka sal dalej :)

witam.dzis szczepilam Amelke :tak:prawie niec nie zaplakala:szok::-D:-D dostalysmyn kolejne ksiazeczki,paste,szczoteczke i jakies wierszyki rymowanki:tak::-Dpodalam jej flache i spi teraz:tak::-)a ja siedze i dlubie slonecznik--rzucam fajki wiec trzymajcie kciuki zebym tym razem doszla do rozumu i rzucila definytywnie:tak::crazy:
aaa i co do mojego jobseeker allowance-- dzwonie i mowia mi ze nadal moich payslipow nie maja!!:szok::wściekła/y:pytam jak to mozliwe skoro 23.08 bylam w job centre i babka wziela je ode mnie i powioedziala ze wysle!!:wściekła/y:no wiec jeszcze dizisiaj przed praca lece wyslac je faxem--zeby pozniej nie bylo zwalania winy na poczte:angry:

hej dziewczyny..powiedzcie mi-orientujecie sie ile czasu idzie list do Polski??kurde-zapomnialam mezowi powiedziec zeby to byl priorytet ;/ i nie wiem na kiedy dojdzie...a oczywiscie potrzebuje szybko...

reklama
Hej
Ale tu cisza dzisiaj. Ja posprzątała, zrobiłam obiad, byłam na spacerze ponad 2 godz. Coraz bardziej podoba mi się ten halogen oven, codziennie robie w nim jakiś obiad i za każdym razem jest super. Małą dzisiaj znowu uspałam w łóżeczku, tylko niestety musiała mnie trzymać za rękę.
b_eti ciężko powiedzieć, czasami priorytet idzie tyle samo co normalny list, w ciągu 5 dni powinno dojść

Do góry