reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Justyna musimy zapytac Ewy-jej magiczny telefon przewiduje pogode:)
Bylysmy dzis na spacerku na leith links na Meli.Hmmm calkiem fajnie ale bardzo hindusko.Duzo jedzonka jeszcze wiecej ciuchow i bizuterii.Oczywiscie hinduskiej.Fajne rzeczy.Przyjemna muzyka.Bylo troche regge.Zjadlysmy podwieczorek na trawie i wrocilysmy do domku.
Ewa jaka pogoda na wtorek?

Dobra.Kupilam sobie sukienke.Taka naprawde nie dla mnie-maxi.Jedyne co jest dla mnie odpowiednie to dekolt:D
Ale tak mi sie podobaja te sukienki...wygladam jak paczek, ale stwierdzilam-za 3 dni bede starsza, moze to ostatnia okazja na szalenstwa?A moze to juz oznaka starczej demencji?:D Ostatecznie-jestesmy w szkocji-nikt nie zauwazy.Tak wiec prosze o przymruzenie oka na moja nowa kreacje.
Dziekuje

Emilia ja to mam takie zapóźnione pytanie-czy Ty masz we wtorek urodziny?

Wybraliśmy się wczoraj wieczorem na spacer i okazało się, że mamy 20 minut spacerkiem do morza :-D

Ostatnia edycja:
witam i ja. wczoraj wpadla do nas znajoma...siedizala 8 godzin:szok::no: sa goscie ktorych chce sie miec w domu nawet i 2 dni ale za ta kolezanka nie przepadam zbytnio:zawstydzona/y: i nawet powtarzanie w kolko ze mam robote:sparzatanie,prasowanie itp nie daly efektu:crazy: ehhh
dzisiaj z mezastym i z Amelkowna spedzilismy prawie caly dzionek w parku nad strumykiem wiec o dziwo mloda padla pare minut po 21:-D:-D:-D no a teraz to i ja padam na pyszczek a mialam poprasowac:baffled: i mam wezla chlonnego powiekszonego i starasznie mnie ucho od tego boli:no: mam nadzieje ze jakos da sie to wygrzac bo juz sie napalilam na wtorkowego grillai te babeczki i serniczek(mam nadzieje:D):-)
oki uciekam spac papapaty

aaaaaaaaaaaaaa BETI GRATULACJE:-D:-D
imgres

hej.Wczoraj przypadkiem wpadlismy na parade festiwalowa.Widzielismy Podchalanczykow(Asiek sprawdzilam nazwe:))-wystepuja w tym roku na Tatoo.Super bylo ich zobaczyc.Moze uda mi sie obejrzec w tv.No i jechali/jechaly Lady boys.Romek byl w szoku:)Naprawde niezle laski.
Pogoda dzis kiepska:(moja pogodynka pokazuje, ze tak bedzie tez jutro...i znowu du.pa
Jakby cos to zapraszam na kawke i tort.zobaczymy co wyjdzie.Czy 15 wsszystkim pasuje?(Barnim wstaje o 16 wiec wszyscy pewnie jeszcze beda).Poprosze o potwierdzenia:)

pa Asiula jeszcze spi???Zasnela o 22...

witam
w weekend byłam w parcy, oj trochę mi zajmie powrót do rutyny, bylam tak padnięta że masakra a mój j spędził czas z dziecmi do 15.30, praktycznie nic w domu nie zrobil i on zmeczony strasznie jest.

reklama
Hejka.:-D Emilka my z Amelka bedziemy mogly podjechac ok 13-14 i zmywamy sie o 16 bo ja do pracy musze smigac:-( wiec pewnie z Doveinred sie nie spotkam:-(

w sumie to cieplo jest tylko ze tye chmurki tak strasza deszczem...ale wczoraj nie padalo i my w parku siedzielismy wiec kciuki zacisniete za wtorek:-D

Do góry