reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
a u mnie slonko wyjzlo zza chmur:eek::szok: ehhh ta pogoda mnie tu rozklada na lopatki normalnie:-D no ale pranie wstawilam,mloda chyba wreszcie zasnie bo od 5 rano smiga i jakas niezniszczalna jest czy co...juz godzine temu dostala mleko i bylam pewna ze usypia:crazy: moze tym razem zasnie i cieplej herbaty da sie napic za nim ja na dywan wyleje hehehe:-D:-D aaaa wczoraj dalam jej talerzyk z malinkami....jak malinka byla kwasna to ladowala na dywanie i pach-rozdeptana:szok: troche juz spralam z dywanu ale czekam az mloda zasnie i wyszoruje reszte malinek:sorry::-D a Wy sie martwilyscie ze wejdziecie w butach do mnie hehehehehe:-D

to Baby dance bedzie fajne dla mlodej za pare miesiecy jak zacznie wymiatac hihi ale znalazlam takie cos: http://www.babysensory.com/en/Default.aspx? moze ktoras z mam starszych dzieci zechce poczytac i moze sie jakos zgadamy na te zajecia?? ja byla bym chcetna i to bardzo
a tu jest jescze tabela z dniami i godzinami spotkan w edinburghu: (dla mlodszych dzici tez maja sesje) http://www.babysensory.com/en/ClassDetails.aspx?id=37

Ostatnia edycja:
U mnie też dzisiaj od rana pada. Mala wstała z gorączką ale nie było tak zle, myślałam że to zęby bo wida że jej dokuczają i dziąsła spuchnięte, gryzie wszystko co popadnie, położyłam ją spac a ona po 20 min wstała z placzem i jeszcze większą gorączką i przez 2 godz już tylko na rekach mi leżała czego ona po prostu nie cierpi. W końcu udało ją sie uspac i mam nadzieję że trochę pośpi i niech już wyjda te zeby.
Ja nadal sprzątam mam wrażenie że nigdy nie skończę chociaż tak naprawdę dużo już nie zostało, jeszcze musże uporządkowac rzeczy małej bo chyba ze 3 kartony mi się uzbierały. Własnie może któras z was chce kupic mam od 3 do 9 mies 3 lub 4 kartony, niektore calkiem nowe albo raz zalozone

Deveinred ciesze sie ze wszystko dobrze i mocno trzymam za was kciuki:-)
Ja tez juz po sprzataniu i po kawce.Piotrus niedawno zasnal,goraczke dzis mial juz teraz lepiej bo podalam mu nurofen pewnie po tym szczepieniu a do tego zeby dochodza mamy juz nastepny,w nocy tez niespokojnie spi.
Dobra wiadomosc to taka ze wozek w koncu mam naprawiony,myslalam ze nic z tego nie bedzie ale moj Z naprawil:-)

Hej.Kawka byla super.Proba generalna przed wtorkiem:)
pycha babeczki-Lullaby ma talent:)
Mam nadzieje ze nasze Maluszxki dojda do siebie, biedactwa.

reklama
hej kobietki
tak was troszke podczytuję i zazdroszczę tych kawek ja to sama jak palec całymi dniami siedze sama jak palec .. no z Alankiem ale z nim to się kawy nie napije
zwracam się do was z pytaniem czy w UK po urlopie macierzxyńskim mogę sobie jeszcze wziążć zaległy urlop? wiem że w Polsce tak ale tu nie mam pojęcia a nie mam kogo zapytać
pod koniec sierpnia kończy mi sie macierzyński i musiałabym wrócić do pracy a nie mam z kim zostawić alanka
zielona jestem jak nie wiem może wy coś wiecie

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry