reklama
no to oficjalnie akcja "lisc debu"odwolana...zapraszam na kawke u mnie ok 12
Trafię bez problemu-przez półtora roku mieszkałam przy Meadowbank Shopping Park

No i mam nadzieję, że wkrótce uda nam się jednak wybrać do ogrodu :-)
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
No to o 12 u Emilci
azorek84
mama Amelii 2009
a u mnie slonko wyjzlo zza chmur
ehhh ta pogoda mnie tu rozklada na lopatki normalnie
no ale pranie wstawilam,mloda chyba wreszcie zasnie bo od 5 rano smiga i jakas niezniszczalna jest czy co...juz godzine temu dostala mleko i bylam pewna ze usypia
moze tym razem zasnie i cieplej herbaty da sie napic za nim ja na dywan wyleje hehehe
aaaa wczoraj dalam jej talerzyk z malinkami....jak malinka byla kwasna to ladowala na dywanie i pach-rozdeptana
troche juz spralam z dywanu ale czekam az mloda zasnie i wyszoruje reszte malinek
a Wy sie martwilyscie ze wejdziecie w butach do mnie hehehehehe
to Baby dance bedzie fajne dla mlodej za pare miesiecy jak zacznie wymiatac hihi ale znalazlam takie cos: http://www.babysensory.com/en/Default.aspx? moze ktoras z mam starszych dzieci zechce poczytac i moze sie jakos zgadamy na te zajecia?? ja byla bym chcetna i to bardzo
a tu jest jescze tabela z dniami i godzinami spotkan w edinburghu: (dla mlodszych dzici tez maja sesje) http://www.babysensory.com/en/ClassDetails.aspx?id=37

to Baby dance bedzie fajne dla mlodej za pare miesiecy jak zacznie wymiatac hihi ale znalazlam takie cos: http://www.babysensory.com/en/Default.aspx? moze ktoras z mam starszych dzieci zechce poczytac i moze sie jakos zgadamy na te zajecia?? ja byla bym chcetna i to bardzo
a tu jest jescze tabela z dniami i godzinami spotkan w edinburghu: (dla mlodszych dzici tez maja sesje) http://www.babysensory.com/en/ClassDetails.aspx?id=37
Ostatnia edycja:
U mnie też dzisiaj od rana pada. Mala wstała z gorączką ale nie było tak zle, myślałam że to zęby bo wida że jej dokuczają i dziąsła spuchnięte, gryzie wszystko co popadnie, położyłam ją spac a ona po 20 min wstała z placzem i jeszcze większą gorączką i przez 2 godz już tylko na rekach mi leżała czego ona po prostu nie cierpi. W końcu udało ją sie uspac i mam nadzieję że trochę pośpi i niech już wyjda te zeby.
Ja nadal sprzątam mam wrażenie że nigdy nie skończę chociaż tak naprawdę dużo już nie zostało, jeszcze musże uporządkowac rzeczy małej bo chyba ze 3 kartony mi się uzbierały. Własnie może któras z was chce kupic mam od 3 do 9 mies 3 lub 4 kartony, niektore calkiem nowe albo raz zalozone
Ja nadal sprzątam mam wrażenie że nigdy nie skończę chociaż tak naprawdę dużo już nie zostało, jeszcze musże uporządkowac rzeczy małej bo chyba ze 3 kartony mi się uzbierały. Własnie może któras z was chce kupic mam od 3 do 9 mies 3 lub 4 kartony, niektore calkiem nowe albo raz zalozone
Deveinred ciesze sie ze wszystko dobrze i mocno trzymam za was kciuki:-)
Ja tez juz po sprzataniu i po kawce.Piotrus niedawno zasnal,goraczke dzis mial juz teraz lepiej bo podalam mu nurofen pewnie po tym szczepieniu a do tego zeby dochodza mamy juz nastepny,w nocy tez niespokojnie spi.
Dobra wiadomosc to taka ze wozek w koncu mam naprawiony,myslalam ze nic z tego nie bedzie ale moj Z naprawil:-)
Ja tez juz po sprzataniu i po kawce.Piotrus niedawno zasnal,goraczke dzis mial juz teraz lepiej bo podalam mu nurofen pewnie po tym szczepieniu a do tego zeby dochodza mamy juz nastepny,w nocy tez niespokojnie spi.
Dobra wiadomosc to taka ze wozek w koncu mam naprawiony,myslalam ze nic z tego nie bedzie ale moj Z naprawil:-)
Hej.Kawka byla super.Proba generalna przed wtorkiem
pycha babeczki-Lullaby ma talent
Mam nadzieje ze nasze Maluszxki dojda do siebie, biedactwa.
Mnie też się na kawce podobało :-) A do domu zdążyłyśmy akurat przed deszczem.
Dziękuję bardzo za babeczkowy komplement-we wtorek też przywiozę coś dobrego

reklama
ola10
Fanka BB :)
hej kobietki
tak was troszke podczytuję i zazdroszczę tych kawek ja to sama jak palec całymi dniami siedze sama jak palec .. no z Alankiem ale z nim to się kawy nie napije
zwracam się do was z pytaniem czy w UK po urlopie macierzxyńskim mogę sobie jeszcze wziążć zaległy urlop? wiem że w Polsce tak ale tu nie mam pojęcia a nie mam kogo zapytać
pod koniec sierpnia kończy mi sie macierzyński i musiałabym wrócić do pracy a nie mam z kim zostawić alanka
zielona jestem jak nie wiem może wy coś wiecie
tak was troszke podczytuję i zazdroszczę tych kawek ja to sama jak palec całymi dniami siedze sama jak palec .. no z Alankiem ale z nim to się kawy nie napije
zwracam się do was z pytaniem czy w UK po urlopie macierzxyńskim mogę sobie jeszcze wziążć zaległy urlop? wiem że w Polsce tak ale tu nie mam pojęcia a nie mam kogo zapytać
pod koniec sierpnia kończy mi sie macierzyński i musiałabym wrócić do pracy a nie mam z kim zostawić alanka
zielona jestem jak nie wiem może wy coś wiecie
Podziel się: