reklama
b_eti
Zaciekawiona BB
dzieki :-) ide sie wlasnie polozyc kolo mojego synka i meza ;-)
do 'zobaczenia' po wszystkim :-)
trzymajcie sie dziewuszki.
do 'zobaczenia' po wszystkim :-)
trzymajcie sie dziewuszki.
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki dzisiaj mój maluszek wstał o 7 rano i już pospane, wiec zrobiłam pranie i siedzimy, później musze iść do councilu uzupełnić papiery i może jakiś spacerek:-)
Mam takie pytano jak karmiłyście tylko piersią to kiedy dostałyście okres??
Mam takie pytano jak karmiłyście tylko piersią to kiedy dostałyście okres??
Hej
Czy ktos jest zainteresowany?
http://www.babysensory.com/en/Events.aspx?EID=959#Details
a tak poza tym w ten weekend (dzieki Ewie jest Mela w Edim.
Edinburgh Mela Festival :: Multi Art Form Performances
Moze wybierzemy sie tam na spacerek?
ps jutro spacerkujemy do ogrodu.Jest tam centrum edukacyjne oraz restauracja.Moze wpadniemy tam na kawke?Albo maly piknik w ogrodzie?A jak bedzie lalo to moze basen?
Czy ktos jest zainteresowany?
http://www.babysensory.com/en/Events.aspx?EID=959#Details
a tak poza tym w ten weekend (dzieki Ewie jest Mela w Edim.
Edinburgh Mela Festival :: Multi Art Form Performances
Moze wybierzemy sie tam na spacerek?
ps jutro spacerkujemy do ogrodu.Jest tam centrum edukacyjne oraz restauracja.Moze wpadniemy tam na kawke?Albo maly piknik w ogrodzie?A jak bedzie lalo to moze basen?
hej chetnie bym się wybrala na ten festival ale niestety w sobote i niedziele ide do pracy, pierwszy raz po urlopie. Wczoraj Maja została w żlobku na godz i mówili że było super, wogle nie plakała, dzisiaj zostaje na 2 godz i zobaczymy jak to bedzie. Udało nam się wczoraj kupi auto dla mojego j do pracy i co? Tylko odpalił moje a tam kontrolki sie świecą, dzisiaj oddajemy do mechanika, mam nadzieje ze to jaks pierdoła bo jak nie to sprzedaje to auto, od grudnia włożyłam do niego jakie 1300 i dośc juz
azorek84
mama Amelii 2009
witam sie i ja amelka ostatnio jakas marudna i ta wysypka bardzo ja swedzi i strasznie sie drapie:-zawstydzona/y: Emilia fajny ten TEDDY BEARS PICNIC tylko moja amelka jest powyzej 7mca i dla nas godzina od 15 to za pozno bo ja do pracy mam isc wasze dzieciaczki (poza Barnimkiem i Piotrusiem) mlodsze od mojej pociechy buuuu
a kawusia jutro w botaniku jak najbardziej
Amelka juz sie wybudza(ledwo zdazylam sie wyprysznicowac hihi) wiec uciekam i milego dnia wszsytkim zycze)) trzymam kciukasy co by jutro bnie padalo:-)
a kawusia jutro w botaniku jak najbardziej
Amelka juz sie wybudza(ledwo zdazylam sie wyprysznicowac hihi) wiec uciekam i milego dnia wszsytkim zycze)) trzymam kciukasy co by jutro bnie padalo:-)
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Kochana ja jestem chętna i na botanik garden i na kawkę i na piknik i na basen więc tylko rano daj znać gdzie mam się stawic i o której a będę na pewno :-)
Emila a ja dzis dzwonilam do ciebie ale chyba mialas tel wylaczony,chcialam ci ksiazki oddac akurat szlam niedaleko i d...jutro pewnie sie nie zobaczymy to moze w przyszlym tyg jakos sie zgadamy?
No a ja wozek odebrala nie naprawiony ,ponoc nic nie da sie z nim zrobic,uszkodzenie nie do naprawienia ale dzis moj maz cos podziala i moze cos jeszcze z tego bedzie.
No a ja wozek odebrala nie naprawiony ,ponoc nic nie da sie z nim zrobic,uszkodzenie nie do naprawienia ale dzis moj maz cos podziala i moze cos jeszcze z tego bedzie.
Żeby tylko jutro było tak ładnie jak dziś, a przynajmniej żeby nie padało :-)
My się nastawiamy na piękną pogodę i spacerek oraz kawę w botaniku, bo basen to dla nas trochę za wcześnie-może za dwa miesiące.
Ten piknik fajny, ale my akurat będziemy wtedy w Polsce.
My się nastawiamy na piękną pogodę i spacerek oraz kawę w botaniku, bo basen to dla nas trochę za wcześnie-może za dwa miesiące.
Ten piknik fajny, ale my akurat będziemy wtedy w Polsce.
reklama
Witam z wieczora.
Wczoraj bylam na pierwszym skanie w szpitalu by sprawdzic czy wszystko jest ok.
Oczywiscie mialam jakos stresa przed tym wszystkim bo czlowiek zawsze sobie coz wkreca. Na skanie okazalo sie ze wszystko wyglada wporzadku, serduszko bije dobrze i mocno, widac bylo cos przypominajace glowke i tulow. Z rozmiarow (2cm) wynika ze to 8 tyg i 6 dni a termin wyliczyla mi na 11 marca.
Teraz za tydzien czeka mnie wizyta u midwife a potem 25 juz normalny skan ten ana 12 tyg.
Ewa ja okres dostalam po 6 miesiacach.
Ja z juterka odpadam jak na 11 , dla nas to za pozna pora moze nastepnym razem
Emilia a 10 to mamy cos tam do Ciebie przyniesc jakies smakolyki ???? -
Wczoraj bylam na pierwszym skanie w szpitalu by sprawdzic czy wszystko jest ok.
Oczywiscie mialam jakos stresa przed tym wszystkim bo czlowiek zawsze sobie coz wkreca. Na skanie okazalo sie ze wszystko wyglada wporzadku, serduszko bije dobrze i mocno, widac bylo cos przypominajace glowke i tulow. Z rozmiarow (2cm) wynika ze to 8 tyg i 6 dni a termin wyliczyla mi na 11 marca.
Teraz za tydzien czeka mnie wizyta u midwife a potem 25 juz normalny skan ten ana 12 tyg.
Ewa ja okres dostalam po 6 miesiacach.
Ja z juterka odpadam jak na 11 , dla nas to za pozna pora moze nastepnym razem
Emilia a 10 to mamy cos tam do Ciebie przyniesc jakies smakolyki ???? -
Podziel się: