reklama
Szkoda,ze tym razem sie nie zalapiecie
Czekam jutro pod Tesco na Asiek i Ewe.Pod ogrodem czekaja na nas Azorek, Misialula i Lullaby.Moze dolaczy do nas Justyna.Boze mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam.Jakby cos dzwoncie.
A to propozycja dla Naszych Chodzacych Pociech
baby loves disco
Oczywiscie na wtorek umowilam sie do fryzjera na 11.30aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomnialam
ale chyba umowimy sie tak na 14? zeby nikt nie musial sie zrywac bladym switem
Do niedzieli chcialabym wiedziec kto nas odwiedzimusze zrobic zakupy-duzy tort czy bardzo duzy
Czekam jutro pod Tesco na Asiek i Ewe.Pod ogrodem czekaja na nas Azorek, Misialula i Lullaby.Moze dolaczy do nas Justyna.Boze mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam.Jakby cos dzwoncie.
A to propozycja dla Naszych Chodzacych Pociech
baby loves disco
Oczywiscie na wtorek umowilam sie do fryzjera na 11.30aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomnialam
ale chyba umowimy sie tak na 14? zeby nikt nie musial sie zrywac bladym switem
Do niedzieli chcialabym wiedziec kto nas odwiedzimusze zrobic zakupy-duzy tort czy bardzo duzy
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
no i dupka no... u nas na zmiane pada,siapi i znowu padaa tak sie nastawilam na mafie dzidzkowa w botaniku;-) Dominik misialuli ma goraczke po szczepieniu i tez by nie jechali do ogrodu:-(
Amelka narobila taaaaakiego bajzlu w pokoju ze nawet sama sie potyka o swoje graty na kazdym kroku hehehehe
uuuuuu co cuchnie od niej mykam ja przewinac i zaraz do Was wracam:-)
Amelka narobila taaaaakiego bajzlu w pokoju ze nawet sama sie potyka o swoje graty na kazdym kroku hehehehe
uuuuuu co cuchnie od niej mykam ja przewinac i zaraz do Was wracam:-)
Podziel się: