reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

b_eti powodzenia trzymamy kciuki fajnie tak wiedzieć że jutro będziesz miała maleństwo na rączkach
no my czekamy teraz na Doveinred ma przyjść na kawkę a później z Emilcią jedziemy na masaż :-)

reklama
Dziś idziemy na pierwsze szczepienie. I trochę się boję reakcji małej... choć hv mnie uspokoiła, że większość dzieci zachowuje się potem normalnie.

Dziewczyny-a w jakich dzielnicach Ediego mieszkacie-może jesteśmy sąsiadkami? Ja mieszkam w Muirhouse, blisko Silverknowes.

I ja się witam
Porządków ciąg dalszy, wczoraj zrobilam kuchnie i rozpakowalam większośc rzeczy z pl, dzisiaj kuby pokój ale jeszcze mam ciuchy do rozpakowania no ale przynajmniej to co było jest już na swoim miejscu bo wczoraj doslownie nawet nogi nie było gdzie postawic, na 2 idziemy do żlobka, zakupy i jak wróce to chce zabrac sie troche za sypialnie bo pomału też już nie ma gdzie stanąc. Oj jak ja się cieszę że za 2 tyg Kuba idzie do szkoły, małą oddam do żlobka i będę miec chwilę dla siebie
b_eti trzymam kciuki, fajnie że będziesz miec jutro swoje maleństwo, pewnie po 3 dniach wyjdziesz do domu, ja urodzilam w środę popołudniu i w piątek rano wyszłam na wlasną prośbę

ISABELLL :-) wierze ze bedzie jak mowisz :> chcialabym juz w sobote ew. w niedziele byc w domciu-ja psychicznie sie w szpitalu wykoncze :)
mowicie o porzadkach? ja tez juz tylko wyszukuje co by tu zrobic-nawet jedzonko chce im przygotowac na pare dni...choc mowia ze sa dorosli i sobie dadza rade-a ja na Hawaje nie wylatuje :)

B_eti to ja mam tak samo dlatego tak szybko wyszlam powiedzieli mi że jak wszystko będzie ok to 3 doby, czasami 4 ale ja nie dawalam rady w tym szpitalu i powiedzialam że chcę wyjśc, chcialam już na drugi dzień wieczorem ale lekarz mnie przekonał żebym chociaz do rana została

No na masażach super polecam każdemu za darmo tylko trzeba się zapisać dużo wcześniej ja zapisywałam się jak byłam w 8 miesiącu ciąży ale opłaca się:-)
lullaby u nas po pierwszej szczepionce była temperatura i mały był ospały bardzo, po drugiej wczoraj przespał cały dzień i oczekiwałam że w nocy da popalić, a tu niespodzianka całą noc też przespał.

Hej my juz tez po szczepieniu troche sie martwilam ale Piotrus prawie nic nie poczul tylko pod koniec sie rozplakal a teraz jak zwykle pelny energii daje popalic:-D
Beti zycze powodzenia i szybkiego powrotu do domku,fahne zdjecia slicznego masz synka i tak slodko wyglada na tym zdjeciu z pieskiem w sumie to nie taki juz piesek ale jest uroczy:-)

reklama
Do góry