reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witaj Jade :-) Oj już się nie mogę doczekać synka... Widzę, że miałaś mamę do pomocy przy maleństwie, super. Moja przylatuje dzisiaj, z czego się bardzo cieszę :tak: Nie widziałyśmy się już pół roku! :baffled:
Mam nadzieję, że Ci się karmienie unormuje!

reklama
jestem jestem ...
przepraszam ... mam gosci - rodzicow :tak::cool2: ... nareszcie no ale czasu tez malo ...
wpadam na chwile ...
u nas ok ... choc mala przechodzi wlasnie jakiegos wirusa z typu rota ... koszmar ... zaczelo sie w czwartek w nocy, dopiero dzis wieksza poprawa, wymiotowala rowne 24godz ... odwiedzilismy gp, pozniej izbe przyjec (4godz siedzenia) no ale tu niczym tego nie lecza poza ... paracetamolem :szok: ... sprawdzili tylko czy mala nie jest odwodniona ... z tych newow brzuch mi sie obnizyl i dopadaja mnie mega skurczybyki :szok: ... ale sie dzielnie trzymamy ...

ciesze sie ze u was ok, basiu trzymam kciukasy za meza prace ... no i tesciowej ;-)... asia za was rowniez ;-)i witam nowa szkocka mamuske ...
odezwe sie znow w wolnej chwili :tak::tak: buzka wam ...

hej,
izunia trzymaj się dzielnie. dobrze, że masz rodziców i Ci pomagają. oni na wszystko dają paracetamol, na skurcze też...
a ja z tą slużbą zdrowia tutaj to nie mam sil. mi powiedziano, że maluch może nawet przez 21 dni kupki nie robić:szok: debile Ci lekarze od wszystkiego i od niczego.
naprawdę jak pojadę do domku to się przebadamy z Adasiem.
Olka - super, że będziesz miala mamę przy sobie. mi moja dużo pomogla, bardzo dużo.
a to Twoje pierwsze dziecko. ja mieszkam ok 20 min od edi.
calusy dla Was kochane papa

Jade, to moje pierwsze dziecko, więc zieloniutka jestem :-D Właśnie jestem na etapie zastanawiania się, czy rozpoznam skurcze porodowe! :baffled:
A czy rodziłaś może w royal infirmary?

Hej,
Olka - ja mieszkam w Fife i rodzilam w Kirckaldy. Nie będę opowiadać..Ale slyszalam same pozytywne opinie o edi, także nie martw się. A bóle na pewno rozpoznasz, bo są nie da się ich nie zauważyć, przepraszam, nie chce straszyć, ale to nie jest tak, że sobie leżysz i nic, po prostu je czujesz.
A wiesz czy masz dziewczynkę czy chlopca?

Witam:-):-):-)
dziewczyny zycie lubi platac mi figle nie przypuszczalam ze tak sie potoczy....
niewiem jak to sie stalo ale jestem w ciazy dowiedzialam sie wczoraj myslalam ze spadne ze stolka u gp bo test ktory robilam w domu wyszedl negatywny a u nich pozytywny powtorzylam w domu jeszcze dwa razy i nie chce byc inaczej:tak::tak::tak:

Jestem kompletnie zielona jesli chodzi o ciaze w szkocji.
troche sie boje bo jestem po 3 CC

Witam:-):-):-)
niewiem jak to sie stalo ale jestem w ciazy :tak::tak::tak:

Jestem kompletnie zielona jesli chodzi o ciaze w szkocji.
troche sie boje bo jestem po 3 CC

Przede wszystkim to serdecznie gratuluję!!! :-)
Jesli masz jakieś pytania, to chętnie postaram się odpowiedzieć, jeśli tylko będę wiedziała! :-D Nie mam doświadczenia jeśli chodzi o cc, ale całą ciążę przechodziłam w Szkocji, więc może na coś się przydam ;-)
Pozdrawiam!

reklama
Qlka dzieki za gratulacje i dobre checi:-):-):-)
Jutro mam usg i bede wiedziec jaki jest wynik z krwi ktory mi powtorzyli bo pierwszy ktory mi zrobili nie pokrywal sie z testem i data ostatniej @ takze byly pewne niescislosci i dlatego tez skierowali mnie jeszcze na usg:tak:powiedzcie mi jak to wniejwiecej jest z ta polozna itp bo myslalam ze juz mnie to nie dotyczy i sie tym w ogole nie interesowalam:zawstydzona/y:

Do góry