reklama
Witam się i ja, w końcu udało mi się uruchomić internet. Jestem z teściami w karpaczu, pogoda nie za ciekawa, ale najważniejsze że nie pada, niestety mała mi się trochę podziębiła i teraz muszę ją pilnować żeby mi nie zmarzła. Mój teściu dzisiaj przeszedł chrzest bojowy, miałam taką migrenę że szok, aż mnie na wymioty brało więc zostawiłam mu dzieci i poszłam się położyć, 2 godz dał radę. Dostaliśmy też chodzik, Maja dzisiaj pierwszy raz chodziła sama (w chodziku oczywiście), jeszcze pewnie kilka dni minie zanim go opanuje ale zawsze to jakaś ulga.
Misialula a o jakie benefity jeszcze chcesz się starać, bo nie bardzo rozumiem o co chodzi? O majątku w aptece to ja już nie wspominam, bo to jest tragedia, ale z drugiej strony jak człowiek chce się zabezpieczyć na wszelki wypadek i kupuje pół apteki jak to mój tata mówi to co zrobić. Co do nosidełka to ja używałam przy Kubie jak miał 3 miesiące, teraz też mam no ale przy małej użyłam jak skończyła 6. Mogę ci polecić chicco physio you and me czy coś takiego bardzo wygodne dla maluszka i tak zaprojektowane że bardzo wygodne dla rodzica, nie obciąża tak bardzo ramion i pleców, miałam juz kilka nosidełek i to jest najfajniesze.
Ewa dokładnie, takie maluszki w miarę dobrze znoszą podróż, my jechaliśmy do polski jak mała miała miesiąc, chociaż powiedziałam że jak nie będę musiała to kolejny raz się autem nie wybiorę, po prostu straszie mnie męczy taka długa podróż, no i my zawsze jezdzimy w zimie tylko raz jechalismy w lecie i to bez dzieci wiec bylo całkiem inaczej.
Azorek małe odstępstwa w długoterminowej diecie to nic strasznego, a próbowałaś robić te bułki z przepisu?
Misialula a o jakie benefity jeszcze chcesz się starać, bo nie bardzo rozumiem o co chodzi? O majątku w aptece to ja już nie wspominam, bo to jest tragedia, ale z drugiej strony jak człowiek chce się zabezpieczyć na wszelki wypadek i kupuje pół apteki jak to mój tata mówi to co zrobić. Co do nosidełka to ja używałam przy Kubie jak miał 3 miesiące, teraz też mam no ale przy małej użyłam jak skończyła 6. Mogę ci polecić chicco physio you and me czy coś takiego bardzo wygodne dla maluszka i tak zaprojektowane że bardzo wygodne dla rodzica, nie obciąża tak bardzo ramion i pleców, miałam juz kilka nosidełek i to jest najfajniesze.
Ewa dokładnie, takie maluszki w miarę dobrze znoszą podróż, my jechaliśmy do polski jak mała miała miesiąc, chociaż powiedziałam że jak nie będę musiała to kolejny raz się autem nie wybiorę, po prostu straszie mnie męczy taka długa podróż, no i my zawsze jezdzimy w zimie tylko raz jechalismy w lecie i to bez dzieci wiec bylo całkiem inaczej.
Azorek małe odstępstwa w długoterminowej diecie to nic strasznego, a próbowałaś robić te bułki z przepisu?
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Misialula mam pytanko skąd wziełaś aplikacje na child tax credit?? co do wnoszenia na górki to ja nosiłam w sobote w Pejtlandach a w niedzile tatuś wyniósł na Arturka :-)
Jezeli chodzi o uduszenie to w chuscie sie to stalo bo dziecko bylo zwiniete w rogalik i kark rowniez byl zgiety brodka do piersi i malotka nie miala sily odchylic glowki od piersi zeby zaczerpnac powietrza TRAGEDIA a w nosidelku masz taki kolniez a po drugie widzisz malenstwo caly czas ale ja pierwszy raz wlozylam Piotrusia do nosidelka w sobote (wiec sie nie dziwie tez mialam schiza)
Azorek wielkie dzieki doszlo wszystko i juz mezus czyta
Jezeli chodzi o uduszenie to w chuscie sie to stalo bo dziecko bylo zwiniete w rogalik i kark rowniez byl zgiety brodka do piersi i malotka nie miala sily odchylic glowki od piersi zeby zaczerpnac powietrza TRAGEDIA a w nosidelku masz taki kolniez a po drugie widzisz malenstwo caly czas ale ja pierwszy raz wlozylam Piotrusia do nosidelka w sobote (wiec sie nie dziwie tez mialam schiza)
Azorek wielkie dzieki doszlo wszystko i juz mezus czyta
azorek84
mama Amelii 2009
witam.chorobsko mnie rozlozylo ehhh na noc vick, krople do nosa, lemsip i strepsilsy niewiele pomoglo wiec wzielam goraca kapiel i jakos zipie pogoda super a ja sie bede kisic w domu dzisiaj chyba przez to przeziebienie:--(
Isabell robilam chlebek dukanowski ale strasznie niedobry byl nawet po wsadzeniu go do tostera
Isabell robilam chlebek dukanowski ale strasznie niedobry byl nawet po wsadzeniu go do tostera
Ewa Chrupcała
Misialula juz bede miala dzisiaj pojecham do HM i dzwonilam do nich bo wycofali ze wszystkich miejsc juz nie mozna tego sobie wziac tylko trzeba dzwonic odpowiedziec na mase pytan i dopiero przesla ostatnio rozmawialam z jakims ciapakiem i powiedzial mi ze wysle i guwno wyslal dopiero dzisiaj rozmawialam z babka po angielsku i wysle wszystko - masakra
na sure statrt wysylaj juz teraz tylko napisz ze zaaplikowalas na working tax i napisz swoje dochody tak zeby wiedzieli ze dostaniesz zeby za pozno nie bylo bo to tylko 3 miesiace masz ale w sumie Ty to zdazysz pewnie :-)
na sure statrt wysylaj juz teraz tylko napisz ze zaaplikowalas na working tax i napisz swoje dochody tak zeby wiedzieli ze dostaniesz zeby za pozno nie bylo bo to tylko 3 miesiace masz ale w sumie Ty to zdazysz pewnie :-)
Ewa Chrupcała
Misialula współczuje i Tobie i maluszkowi - biedactwa. Z tego wynika że ten infakol tylko szkodzi, ja też go mam i podałam go chyba 3 razy tylko nie zauważyłam żadnej poprawy więc nie dawałam już. U nas na szczęście już coraz mniej tych problemów z brzuszkiem no i ominęła nas kolka.
Aplikacje wyslij jak najszybciej bo to sa Wasze pieniążki.
Ja dzisiaj zaszczepiłam maluszka no i ma teraz temperature dałam mu paracetamol dla maluchów tak jak mówiła health visitor i czekamy na poprawe.:-( Biedactwo jest taki smutny szkoda mi go.
Aplikacje wyslij jak najszybciej bo to sa Wasze pieniążki.
Ja dzisiaj zaszczepiłam maluszka no i ma teraz temperature dałam mu paracetamol dla maluchów tak jak mówiła health visitor i czekamy na poprawe.:-( Biedactwo jest taki smutny szkoda mi go.
reklama
b_eti
Zaciekawiona BB
hejka! chciałam sie przywitać jestem mamą 15 miesięcznego Klaudiego i obecnie w 34 tygodniu ciązy
a witam sie tutaj bo mieszkam obecnie w Glasgow
a witam sie tutaj bo mieszkam obecnie w Glasgow
Podziel się: