reklama
Witam
czas mi leci baardzo szybko, juz w pon lecimy do Pl.Wczoraj bylam u fryzjera zrobic odrosty, dzis lece na strzyzenie.Jutro pomalu bede sie pakowc.
Dostalam maila z councilu-pani odwiedzila salon-wszystko jest w porzadku, zalecila im poprawienie cyrkulacji powietrza, maja zamontowac cos nad drzwiami.Mam odezwac sie do niej za kilka tyg zeby powiedziec czy wszystko gra.Wczoraj smierdzialoale zobaczymy .Dam im miesiac.I tak wyjezdzamy na 2 tyg.Najlepsze jest to, ze jak laska z councilu umowila sie na inspekcje salonu i zastal zamkniete drzwi to potem przez caly tydz milelismy spokuj.Ci z salonu cos kreca, ale im nie popuszcze!
czas mi leci baardzo szybko, juz w pon lecimy do Pl.Wczoraj bylam u fryzjera zrobic odrosty, dzis lece na strzyzenie.Jutro pomalu bede sie pakowc.
Dostalam maila z councilu-pani odwiedzila salon-wszystko jest w porzadku, zalecila im poprawienie cyrkulacji powietrza, maja zamontowac cos nad drzwiami.Mam odezwac sie do niej za kilka tyg zeby powiedziec czy wszystko gra.Wczoraj smierdzialoale zobaczymy .Dam im miesiac.I tak wyjezdzamy na 2 tyg.Najlepsze jest to, ze jak laska z councilu umowila sie na inspekcje salonu i zastal zamkniete drzwi to potem przez caly tydz milelismy spokuj.Ci z salonu cos kreca, ale im nie popuszcze!
Misialula nie ejst powiedziane że mały wypija tyle samo co sobie odciągnęłaś ale skoro nie traci na wadze to znaczy ze je tyle ile mu potrzeba. Emila współczuję z tym salonem, ale najlepeij by było gdybyś znalazła cos jeszcze niz tylko niemiłe zapachy. My lecimy do polski we wtorek, dobrze że całe pakowanie już za mną. Maja mi się rozgadała na całego, mówi mama i coś tam po swojemu, zaczyna wychodzić jej baba i lala a mama jest najfajniesze. Odwraca sie do mnie i mammma. Cudownie. Powiedziałam mojemu j że po powrocie robie mu dietę, ucieszył się ale jak mu powiedziałam jakie są ograniczenia to zadowlony nie był. Ja wczoraj miałam jakiegoś doła i nerwy na wszystko, pewnie przed okresem. Dzisiaj leniwie, jutro pewnie też tylko porządki z papierami musze zrobić bo przez ostatni miesiąc jak byłam sama to nie miałam kiedy a jak wrócę to się w tym wszystkim nie połapie. A w poniedziałek jeszcze ostatnie sprawy do załatwienia no i zapakowanie podręcznego i nas nie ma. Dobrze że mam dośc aktywnie zaplanowany pobyt to szybko zleci
Aba Photography Studio - Foto i video - Katalog firm Emito.net
Misialula to ten fotograf. ja go polecam, my robiliśmy zdjęcia do paszportu jak Maja miała 2 dni i nie było problemu, poszło szybko i sprawnie. A ja dzisiaj mam wileki plan, porządkek w papierach, mam nadzieję że się uda bo wczoraj jak się za nie zabrałam to mała się obudziła. Wiedziała że mamusia nie ma na to ochoty.
Misialula to ten fotograf. ja go polecam, my robiliśmy zdjęcia do paszportu jak Maja miała 2 dni i nie było problemu, poszło szybko i sprawnie. A ja dzisiaj mam wileki plan, porządkek w papierach, mam nadzieję że się uda bo wczoraj jak się za nie zabrałam to mała się obudziła. Wiedziała że mamusia nie ma na to ochoty.
Isabell, porzadek w papierach....ja nieznosze tego robic!! moge naprawde wszystko inne, choc nie lubie rowniez robic porzedku w szafach, w tych dwoch czynnosciach po prostu konca nie widac:--(.
paskudna pogoda, po obiadku moze pojde na drzemke ;-)
czy wasze dzieci przez sen wydaja takie dziwne dzwieki, jakby mruczenie lub jak by die przeciagaly? normalnie mi to spac nie daje.
paskudna pogoda, po obiadku moze pojde na drzemke ;-)
czy wasze dzieci przez sen wydaja takie dziwne dzwieki, jakby mruczenie lub jak by die przeciagaly? normalnie mi to spac nie daje.
reklama
Podziel się: